Jump to content
Guest nikov

Правите ли сбирки в Благоевград

Recommended Posts

Не се е забравила,просто 2-3 човека да направят няква збирка :) баси,ае има повече Хонди в Благоев какво става,давайте да се събереме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vasko91

Еми та требе да се съберем колко толко иначе кво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се събереме нема никфи ядове,ноо ще видя като имам път към блг,щтот са разходи все пак,а в мом съм в затруднено финансово положение :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

......ама като гледам няма да стане нищо маи като си доиде gena_g от щатите ще си правим сбирки пак само двамата :o

.......така и стана ;)Колеги наистина ви е супер слаба ораганизацията (ако въобще има такава), големи сте несериозници !!!Аз вече не съм студент в блг. и въобще си нямам идея кога ще имам ходене натам, НО тези които сте си от там и си имат коли без никакъв проблем може да си се раберете за дата и час и да се съберете, не е е кой знае колко сложна работа, а вие вместо това си говорите празни приказки вече няколко месеца :huh: Единственият сериозен там е Foxo, но за съжеление момчето не разполага с автомобил в момента и няма смисъл той да ви определя дата и час и след това да си ходи сам на среща ;) Така че айде стягайте се и се събирайте най накрая, че срамота :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...