Jump to content
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

бензинова помапа прелюд

Recommended Posts

някои знае ли на коко атносфери работи бензиновата помапа,и на колко атносфери праскат дюзите 4е много ми трябва това инфо за прелюда ми ББ3 ако някои знае ще сам му много благодарен да го сподели тук :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

някои знае ли на коко атносфери работи бензиновата помапа,и на колко атносфери праскат дюзите 4е много ми трябва това инфо за прелюда ми ББ3 ако някои знае ще сам му много благодарен да го сподели тук :rolleyes:

Не съм гледал конкретно за модела но ориентир-4 бара ПОНЕ за помпата и 2.7-3.2 за дюзите (варира според вакуума във всмукателния колектор).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някои знае ли на коко атносфери работи бензиновата помапа,и на колко атносфери праскат дюзите 4е много ми трябва това инфо за прелюда ми ББ3 ако някои знае  ще сам му много благодарен да го сподели тук :rolleyes:

Не съм гледал конкретно за модела но ориентир-4 бара ПОНЕ за помпата и 2.7-3.2 за дюзите (варира според вакуума във всмукателния колектор).
а дали неможеш да ми дадеш инфо каде да погледна 4е ми е много нужно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Приеми на доверие именно тези стойности. Според мен ако ти е добра помпата ще дава дори 6 бара, но не трябва да пада под 4 бара - никога.ПП: Инак търси в КАПС и в АУТОДАТА.CAPSЗа АУТОДАТА не давам линк защото е цяло СД.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

В аутодатата наистина го има това инфо! Много ценен диск! Имам го, но за да не го имам само аз може да си го свалите от бубу.то :huh::blink::rolleyes::unsure: Cheers!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...