Колега 203 #1 Публикувано 22 Май, 2014 Колеги колко метра лента отива за увиването на колектор?И какви са ви отзивите:има бели,черни,евтини и скъпи ...какво бихте препоръчали?Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 22 Май, 2014 10м. широка 5мм. за 4-2-1 тръбен колектор.До сега съм слагал само бели. Гледай дебелината и на колко градуса държи. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #3 Отговорено 23 Май, 2014 За черните какво ще кажете по-добри ли са?Те маи на по-голяма температура издаржали..И как е по-добре до се застъпва лентата когато се увива-колкото по-дебел слой по-добре или....? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 23 Май, 2014 Бялата около 3,50лв на метър със стъклените нишки ,доста пуши и се разпрашава но работи ефективно.Титаниевата на DEI за мен е пълен шит и грам не си заслужава парите.....Повечето термо ленти без титаниевата могат да се обработят и с термо спрей след като се увият,но за това се допитай до Гугъл.Аз лично презастъпвах н аполовина когато увивах с 5см широка лента.За Турбо колектор с горно стоене на турбото около 20м ми заминаха.Бялата имам впредвид,която се намира по магазините в БГ(Хидромарк я предлагат) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 23 Май, 2014 Защо не си доволен от DEI ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #6 Отговорено 23 Май, 2014 Доста колектори видях с изпокъсани ленти..бели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiVaNeT0 0 #7 Отговорено 23 Май, 2014 И моят е увит с бяла нямам проблем за сега да ти кажа не вземай евтина.Мое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове