Jump to content
Guest vartan

Важна тема: Vw "golf"

Recommended Posts

Guest vartan
ТЕМАТА Е ВЗЕТА ОТ http://optisprint.net/forum Нашето плевенско форумче.Това е разказа на един човек докоснал се до селянията.Golf = мечтата на заможния селянин:o Да си голфаджия не е призвание, това е диагноза. Даже за някой голфаджий тази диагноза им дава входен пропуск за една сграда в Карлуково Оня ден заваля, леко и небрежно за 1-2 часа... вървя от хилтън към японския... 3 катастрофи... и в трите колата, неспазила дистанция/предимство/знак е Голф 2 или 3... казвам си "е, съвпадение"... ловя такси за Дървеница, пред Софияленд отново младежи със яко аграрен вид бутат Голф със смачкана предница, очевидно са намаали отзад неква калибра... докато си мисля кви тъпи парчета са голфаджиите и как е редно да се екзекутират на място... пети голф излита на червено на кръстовището на Семинарията и нацепва странично един ОК... Преди 3 години видях верижна катстрофа от 3 голфа след тунела "Люлин" към центъра... още ме е яд че не можах да ги снимам тез хубавци Голфа отдавна си е диагноза Този сезон колите които са искали да се дърпат с мене по светофарите са 99% Голфове ...... Странно, други марки и модели коли нямаше като се замисля... така че Голфа си е диагноза:D!! извън Перник започва друг свят. "Ми нии к'во да напрайм, ка'т мноо ни одат колите:D" че голфа е диагноза от v.1 насам ... направо се плаша кат видя голф ... нормално е тва дет го пишеш голф 2 с пернишка регистрация и ремус е най-бързата кола във вселената, така че не искам да чувам лоши неща за нея Голфа се движи в 4-тото измерение. Кво разбирате от квантова механика... Както карам жигулката - така бих карал и голф, не е от колата Какъв е шанс-а да качиш потна стопаджийка със жигула Само Голф 3 и Нокиа 6230i Стоев, според мен манталитета (възпитанието) определя вкуса. щом си е купил голф 70% слуша и чалга или 30% вероятност - някво техно също така и това смешно твърдение диагноза голф според мен на самия човек трябва да се постави диагнозата а не на нещо материално... Абе така е, никсън е напълно прав. Само голфовете катастрофират. Аз честно казано като се замисля, друга катастрофирала кола, освен голф, не съм виждал. Освен това имам и друго наблюдение - културен шофьор с лада, качил се на голф, изведнъж става опасен рецидивист. Дори и някога някой с БМВ, МБ, Ауди или нещо друго да ви засече, то той със сигурност доскоро е карал голф. Чудя се как не са гласували вече антиголф закон. Никсън, ти м/у другото какво караш? Замислял ли си се, че голфа е най-масовият автомобил в България, и е някак си малко глупаво да сложиш стотици хиляди най-различни хора под общ знаменател, заради марката и модела кола, която карат?! Уважавам трудът, който си написал по темата "голф", но... Друг път помисли малко повече. 8т. са твърде много Моето мнение за голфаджии никой не може да го промени, ако и да има изключения... както е казал народа "една лястовица пролет не прави". Та един Сираков и един Хан Соло хич не ми променят отношението като цяло. Пък и на тях тия 8 точки ще им стигнат за цял живот, щото са културни шофери Преди някъде 3-4 години, мой познат отговарящ за автомобилно застраховане във един от водещите застрахователи в БГ ми показа данни за честотата на застрахователни събития от ПТП по марки и модели. Голфа водеше с 2 обиколки. Така че зад този бъзик си има доза истина... конска доза Той щото здрав и го карат като танк. Предлагам Голфовете да ги боядисват на райе - сигнално оранжево и зелено. И сигнални лампи да имат, ама по-нависоко. Да си знаем кой е на пътя. Аз лично ги виждам веднага, нещо като 6-то чувство е... пък и са като коледни елхи с тия лепенки sparco, oz, alpina и т.н. Може би пък решението е в отделна "голф-лента", с 2 м. бетонни мантинели от двете й страни? Мдаа, 2-ката и 3-ката са диагнози , Ауди 80 е селската мечта . Въобще много са беля тъпаците ... Не дай си боже да се качат на по-свястна кола . Те с тия кочини са проблем та иначе кво ще е ..... Оня ден тунинговах 2 бавареца - немаш представа кво даване на газ беше . А са вдигнати само с 10 коня .Ами ако бяха направени кат ората ??? Не трябваше да се показваме по пътищата. Ми камионите ??? Или пикапчетата новите -служебните ??? Всеки дава газ кат за световно -ша минат и Шумахер ако им падне . какви гОлфони има по пътищата както казва един приятел : Видиш ли черен голф - Бягаййй:D Така се надявах за мен да е измислено ,,а то цял фолклорен епос си имало защо ли като чуя ужасно силна чалга от улицата, на 10 пъти като погледна, 9 пъти виждам голф. мразя я тая кола. разбира се има и изключения. но масата голфаджии са си прости селяни и мен не може никой да ме обори в противното. папи, с тия клиширани изречения хич не ме трогваш. естествено, че шофьорите носят вината, но профила зад волана на 9/10 от голфаджиите е и като си представя що младежи живеят с мечтата за тоя куфар Ох колко ядове съм брал с тая марка - мани мани! Истината е че са големи боклуци! И не са евтини! Карал съм много трошки - най много ме ядосва едно Ауди! Карал съм и френски - и те се трошат - обаче тва WV е повече от ужас! Сега пак минах на френски! Важное да си я пазиш - каквато и да е! Особено ако я караш от нова! Аз лично повече немска кола - НЕ! Ако не е нов Мерседес - да видя той как е! Просто от интерес Така или иначе, няма да си губя времето с глупости повече, само че искам да отбележа, че думите: ...си мисля кви тъпи парчета са голфаджиите и как е редно да се екзекутират на място... мен лично ме обиждат, ДОРИ И ДА СА НА МАЙТАП, също както никсън ще се обиди, ако на следващата среща му кажа, че след като си е обул бели чорапки е тъп и ограничен селяндур, и предложа да го съблечем на площада, и да го замерваме с домати, защото всички с бели чорапки са простаци и алкохолици. След това ще дам пример, как бай Аврам от Горно Нанадолнище има бели чорапки, и е алкохолик и пропаднал тип. Освен това чичо Сотир от долния етаж пък краде бензин от ладата на чичо Митко, а ТОЙ СЪЩО Е С БЕЛИ ЧОРАПКИ;) Баси, това вече не е съвпадение! Логиката ми е желязна значи. Дали да не пусна тема с гениалните си статистически разсъждения, и да предложа всички хора с бели чорапки да се изпратят в Сибир?! Една случка от днес... 15:30... Лежерен неделен следобед... Карам си по Константин Величков... Изведнъж един бял Голф с РК регистрация, след като направи няколко нервни маневри наляво-надясно зад мен, се опита да ме изпревари от дясната страна... Гледам и не вярвам на ушите си, защото виждам как е на път да се натресе в съответно паркиралите бакшиши в дясната лента, опитвайки се да ме изтласка връз насрещно движещия се трамвай... Съответно, аз се опитвам да намаля, за да му дам път... Но нашия човек явно е преценил, че не го правя достатъчно ентусиазирано и псувайки и свирейки набива спирачки, изнася се с мръсна газ зад мен, след което ме изпреварва, както си трябва от ляво, почти докарвайки горкия насрещно движещ се ватман до инфаркт, а пътниците в трамвая до съответните фрактури и лек уплах добре бе , ежко, що всички с голф 1 и 2 требва да си избиват комплексите (че немат 3) в софия ... да си ходат на къра, да си копат пипера с голфчетата и тва е ... Те ся на автомивката видях един от баш-майсторските голфове на някакъв софийски селинджър Ми то като го видиш отвън ти става ясна къв го кара, усещане едно такова създава веднага а като отвори и багажника и видях вътре една огромна тон колона, дето му е запълнила целият багажник, в който и без това нищо не можеш да вкараш, ми стана съвсем ясен Типичният голфаджийски каруцар, който кара като самоубиец с уредбата до дупка и широко отворени джамове така, че да могат всички да се възхищават на чалгата, която е надънил ей, голяма селяния у нашта държава Случка от тази вечер... Седя си в колата... Задръстване от бул. Прага под тунела в посока Константин Величков... Спрял съм... Колоната пред мен тръгва, но аз давам път на една кола, която идва отгоре от Борис ІІІ и иска да се престрои вдясно... В този момент чувам ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪт... Поглеждам огледалото и виждам... ГОЛФ... Вътре младеж с аграрен вид, стъпил на клаксона, ръкомаха и по движението на устните му разбирам, че споменава майка ми ... Двоумя се дали да слизам на бой... Колите пред мен тръгват... Надувам си до дупка "Ясный сокол" на Любэ и тръгвам и аз... Споменавам майката на голфаджията... ТЕМАТА Е ВЗЕТА ОТ http://optisprint.net/forum Нашето плевенско форумче. Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

чесно казано, вече ме яд, че си играх да чета тоя целия пост

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Може би пък решението е в отделна "голф-лента", с 2 м. бетонни мантинели от двете й страни?

Братле,темата е яка и много забавна.малко обърква май,щото е диалог но както и да е.в това дето съм ти го цитирал има голям смисъл:oвложението си заслужава,още повече че по този начин задръстването ще се пренесе почти изцяло в голфаджийските ленти и ние ще можем да си караме колите без риск:Dкак не се бях сетил за това по-рано.дано обаче скоро да не се случи,че са ми зачислили един голф 3 и ще ми се ебе майката ако трябва да се боря с всичките тия "гладиатори".майтапа настрана ама откакто го карам тоя голф гледам доста изумени погледи на хора около мен.особено като спра да пусна някой пред мен или дам път на пешеходец-защо ли?може би хората са просто наплашени от иначе толкова културните водачи на тази прекрасна кола VW GOLF.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

откакто го карам тоя голф гледам доста изумени погледи на хора около мен.особено като спра да пусна някой пред мен или дам път на пешеходец-защо ли?

Виждаш ли, от собствен опит вече може да твърдиш, че ГОЛФ НЕ Е ДИАГНОЗА. Ти не се променяш докато караш голф-а, нали? Аз в момента карам основно голф, но и други автомобили, дали съм голфаджия? Как не ви омръзна да се пишат подобни простотии да му се невиди. Само преди по-малко от месец имаше отново поредната голфаджийска тема?Ето ви една хондаджийска тема (по избор може и за други марки):

"Това е разказа на един човек докоснал се до селянията.Honda = мечтата на заможния селянин Да си хондаджия не е призвание, това е диагноза. Даже за някой хондаджий тази диагноза им дава входен пропуск за една сграда в Карлуково Оня ден заваля, леко и небрежно за 1-2 часа... вървя от хилтън към японския... 3 катастрофи... и в трите колата, неспазила дистанция/предимство/знак е Сивик 4 или 5-та генерация... казвам си "е, съвпадение"... ловя такси за Дървеница, пред Софияленд отново младежи със яко аграрен вид бутат Хонда със смачкана предница, очевидно са намаали отзад неква калибра... докато си мисля кви тъпи парчета са хондаджиите и как е редно да се екзекутират на място... пети хонда излита на червено на кръстовището на Семинарията и нацепва странично един ОК... Преди 3 години видях верижна катстрофа от 3 хонди след тунела "Люлин" към центъра... още ме е яд че не можах да ги снимам тез хубавци Хонда отдавна си е диагноза Този сезон колите които са искали да се дърпат с мене по светофарите са 99% Хонди (справка – „ходна-спорт” раздела на форума) ...... Странно, други марки и модели коли нямаше като се замисля... така че Хонда си е диагноза !! извън Враца започва друг свят. "Ми нии к'во да напрайм, ка'т мноо ни одат колите " че хонда е диагноза от v.1 насам ... направо се плаша кат видя хонда ... нормално е тва дет го пишеш рекс с „ВР” регистрация и ремус е най-бързата кола във вселената, така че не искам да чувам лоши неща за нея Хонда се движи в 4-тото измерение. Кво разбирате от квантова механика... Както карам жигулката - така бих карал и хонда, не е от колата Какъв е шанс-а да качиш потна стопаджийка със жигула Само със сивик 4-та генерация и Нокиа 3310 Стоев, според мен манталитета (възпитанието) определя вкуса. щом си е купил хонда 70% слуша и чалга или 30% вероятност - някво техно също така и това смешно твърдение диагноза хонда според мен на самия човек трябва да се постави диагнозата а не на нещо материално... Абе така е, никсън е напълно прав. Само хонди катастрофират. Аз честно казано като се замисля, друга катастрофирала кола, освен хонда, не съм виждал. Освен това имам и друго наблюдение - културен шофьор с лада, качил се на хонда, изведнъж става опасен рецидивист. Дори и някога някой с БМВ, МБ, Ауди или нещо друго да ви засече, то той със сигурност доскоро е карал хонда. Чудя се как не са гласували вече антихонда закон. Никсън, ти м/у другото какво караш? Замислял ли си се, че хонда е най-масовият автомобил в България, и е някак си малко глупаво да сложиш стотици хиляди най-различни хора под общ знаменател, заради марката и модела кола, която карат?! Уважавам трудът, който си написал по темата "хонда", но... Друг път помисли малко повече. 8т. са твърде много Моето мнение за хондаджии никой не може да го промени, ако и да има изключения... както е казал народа "една лястовица пролет не прави". Та един Сираков и един Хан Соло хич не ми променят отношението като цяло. Пък и на тях тия 8 точки ще им стигнат за цял живот, щото са културни шофери Преди някъде 3-4 години, мой познат отговарящ за автомобилно застраховане във един от водещите застрахователи в БГ ми показа данни за честотата на застрахователни събития от ПТП по марки и модели. Хонда водеше с 2 обиколки. Така че зад този бъзик си има доза истина... конска доза Той щото здрав и го карат като танк. Предлагам Хондаовете да ги боядисват на райе - сигнално оранжево и зелено. И сигнални лампи да имат, ама по-нависоко. Да си знаем кой е на пътя. Аз лично ги виждам веднага, нещо като 6-то чувство е... пък и са като коледни елхи с тия лепенки sparco, oz, alpina и т.н. Може би пък решението е в отделна "хонда-лента", с 2 м. бетонни мантинели от двете й страни? Мдаа, 2-ката и 3-ката са диагнози , Ауди 80 е селската мечта . Въобще много са беля тъпаците ... Не дай си боже да се качат на по-свястна кола . Те с тия кочини са проблем та иначе кво ще е ..... Оня ден тунинговах 2 бавареца - немаш представа кво даване на газ беше . А са вдигнати само с 10 коня .Ами ако бяха направени кат ората ??? Не трябваше да се показваме по пътищата. Ми камионите ??? Или пикапчетата новите -служебните ??? Всеки дава газ кат за световно -ша минат и Шумахер ако им падне . какви хондаони има по пътищата както казва един приятел : Видиш ли черен хонда - Бягаййй Така се надявах за мен да е измислено ,,а то цял фолклорен епос си имало защо ли като чуя ужасно силна чалга от улицата, на 10 пъти като погледна, 9 пъти виждам хонда. мразя я тая кола. разбира се има и изключения. но масата хондаджии са си прости селяни и мен не може никой да ме обори в противното. папи, с тия клиширани изречения хич не ме трогваш. естествено, че шофьорите носят вината, но профила зад волана на 9/10 от хондаджиите е и като си представя що младежи живеят с мечтата за тоя куфар Ох колко ядове съм брал с тая марка - мани мани! Истината е че са големи боклуци! И не са евтини! Карал съм много трошки - най много ме ядосва едно Ауди! Карал съм и френски - и те се трошат - обаче тва WV е повече от ужас! Сега пак минах на френски! Важное да си я пазиш - каквато и да е! Особено ако я караш от нова! Аз лично повече немска кола - НЕ! Ако не е нов Мерседес - да видя той как е! Просто от интерес Така или иначе, няма да си губя времето с глупости повече, само че искам да отбележа, че думите: ...си мисля кви тъпи парчета са хондаджиите и как е редно да се екзекутират на място... мен лично ме обиждат, ДОРИ И ДА СА НА МАЙТАП, също както никсън ще се обиди, ако на следващата среща му кажа, че след като си е обул бели чорапки е тъп и ограничен селяндур, и предложа да го съблечем на площада, и да го замерваме с домати, защото всички с бели чорапки са простаци и алкохолици. След това ще дам пример, как бай Аврам от Горно Нанадолнище има бели чорапки, и е алкохолик и пропаднал тип. Освен това чичо Сотир от долния етаж пък краде бензин от ладата на чичо Митко, а ТОЙ СЪЩО Е С БЕЛИ ЧОРАПКИ Баси, това вече не е съвпадение! Логиката ми е желязна значи. Дали да не пусна тема с гениалните си статистически разсъждения, и да предложа всички хора с бели чорапки да се изпратят в Сибир?! Една случка от днес... 15:30... Лежерен неделен следобед... Карам си по Константин Величков... Изведнъж един бял Хонда с РК регистрация, след като направи няколко нервни маневри наляво-надясно зад мен, се опита да ме изпревари от дясната страна... Гледам и не вярвам на ушите си, защото виждам как е на път да се натресе в съответно паркиралите бакшиши в дясната лента, опитвайки се да ме изтласка връз насрещно движещия се трамвай... Съответно, аз се опитвам да намаля, за да му дам път... Но нашия човек явно е преценил, че не го правя достатъчно ентусиазирано и псувайки и свирейки набива спирачки, изнася се с мръсна газ зад мен, след което ме изпреварва, както си трябва от ляво, почти докарвайки горкия насрещно движещ се ватман до инфаркт, а пътниците в трамвая до съответните фрактури и лек уплах добре бе , ежко, що всички с хонда 1 и 2 требва да си избиват комплексите (че немат 3) в софия ... да си ходат на къра, да си копат пипера с хондачетата и тва е ... Те ся на автомивката видях един от баш-майсторските хондаове на някакъв софийски селинджър Ми то като го видиш отвън ти става ясна къв го кара, усещане едно такова създава веднага а като отвори и багажника и видях вътре една огромна тон колона, дето му е запълнила целият багажник, в който и без това нищо не можеш да вкараш, ми стана съвсем ясен Типичният хондаджийски каруцар, който кара като самоубиец с уредбата до дупка и широко отворени джамове така, че да могат всички да се възхищават на чалгата, която е надънил ей, голяма селяния у нашта държава Случка от тази вечер... Седя си в колата... Задръстване от бул. Прага под тунела в посока Константин Величков... Спрял съм... Колоната пред мен тръгва, но аз давам път на една кола, която идва отгоре от Борис ІІІ и иска да се престрои вдясно... В този момент чувам ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪт... Поглеждам огледалото и виждам... ХОНДА... Вътре младеж с аграрен вид, стъпил на клаксона, ръкомаха и по движението на устните му разбирам, че споменава майка ми ... Двоумя се дали да слизам на бой... Колите пред мен тръгват... Надувам си до дупка "Ясный сокол" на Любэ и тръгвам и аз... Споменавам майката на хондаджията..."

П.П. Бях започнал една статистика на ПТП-тата в страната, ако желаете, мога да я продължа, за да се уверят някой слабоумни колеги, че не голфовете са причината за идиотизмите по пътищата :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Аз мисля че всичко си е до хората да ви кажа чесно независимо какви коли карат :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

П.П. Бях започнал една статистика на ПТП-тата в страната, ако желаете, мога да я продължа, за да се уверят някой слабоумни колеги, че не голфовете са причината за идиотизмите по пътищата :o

Е гЪзар аре мериси прикаските , защото не ме познаваш за да оценяваш умствения ми потенциял :D .И немисе прави на засегнат , защото всички знам , че 90 % отг Ъзарите карат голф и много добре знаем как ги карат.Даже аз мислех преди да си купа хонда да си взема голф 3.И за тво е сведение аз даже несъм чел цялата тема , защото ми е все едно кой какво кара. :D Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

mastorpetko това дето си го постнал с корекциите е много забавно - почти колкото другото "подобно" , но единствения проблем е че не е вярно ;) ...не се сърди на човека за това дето го е постнал , той е просто весоносеца , не тоя дето го е съчинил ,а и то не е далеч от истината ... аз лично също съм на мнение че не всички шофери на гоуф са такива , но те просто са резистентни към болеста олигоуфрения с която заразява съответния автомобила ... ще направя една голяма хубава тема скоро , но да събера малко материал ... от утре смятам вече през цялото време да кара с пусната камера (статична или със репортер) за да записвам случващото се безумие по пътищата и не само гоуфове ,а хонди и ченгета и бакшиши и маршрутки и ... абе всички чикисти по пътищата дето се мислят забезсмъртни ! и карат - както казваше един приятел - "като ибиймайката" ...даже бих помолол всеки който можеда снима с нещо подръка всяко безумие което може - и снимките са показателни понякога :)ае лека и успех с лечението ;) на душевно здравите щот явно всички станали сме луди

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

Немско порно с БГ участие-що е то ?

Голф 3-ка с Пернишка регистрация :twisted:
:) Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

90 % отг Ъзарите карат голф и много добре знаем как ги карат.Даже аз мислех преди да си купа хонда да си взема голф 3.

Олеее, ти си бил истински гЪзар, направо си голфаджия в хонда, хахахаха. Иначе за умствения ти потенциал мога да съдя по много неща, като най-очевАдното е, правописа ти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Колеги, немога да разбера защо трябва да се насажда омраза в иначе спокойния ни форум. Колега vartan. С подобна тема умишлено май се опитваш да скараш привържаници на различни марки автомобили. Този спор се е водил многократно и ефекта е нулев. От излишни провокации вече ми омръзна. Това кой каква кола кара, какъв е какво му е на сърцето си е негова работа. Не разбирате ли че всички сме в един отбор. На шофьорите. Ако някой нещо му пречи и гледа на другия паницата и се меси кудето не му е работа, да оставя клучовете и пеш. Тогава дали ще почне да храни другите марки маратонки различни от неговите. :) Проявете малко толерантност. Това че има и лекета които карат голфове е верно. Верно е че е нещо като мода на хората които носеха анцузи, а сега слушат чалга. Верно е и това че са доста повече отколкото същите каращи други марки коли. Това обаче незначи че трябва да се правят обобщения и да се провокира омраза. Ако някой ме оплюе на тема колата ми и манталитета ми, няма да му обърна кой знае колко внимание, освен ако не се разпозная лично в общия контекст. Колега mastorpetko. Реагираш твърде агресивно. Естествена е реакцията на колегите. Знаеш предполагам старата приказка "Каквото повикало, такова се обадило." Има още една: "Дръж се с другите така както искаш да се държат те с теб" Умната колеги и не нарушавайте добрия тон. Все пак на пътя зависим един от друг.

П.С. Мисля че темата ще тръгне по същия път като всички с тази тематика. Май е време и модераторите да се намесят.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Напълно съм съгласен че това делене на такъв и онакъв просто е глупаво и ненужно подобни теми вече не ги и чета. В единството е силата не в разделенирто вместо да се джафкаме по форумите по добре да спретнем един протест подобен на таксиджииите(само че цивилизован) например срещу увеличението на горивата цените на смотаните винетки при липста на пътна настилка и маркировка в страната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

Колеги, немога да разбера защо трябва да се насажда омраза в иначе спокойния ни форум. Колега vartan. С подобна тема умишлено май се опитваш да скараш привържаници на различни марки автомобили. Този спор се е водил многократно и ефекта е нулев. От излишни провокации вече ми омръзна. Това кой каква кола кара, какъв е какво му е на сърцето си е негова работа. Не разбирате ли че всички сме в един отбор. На шофьорите. Ако някой нещо му пречи и гледа на другия паницата и се меси кудето не му е работа, да оставя клучовете и пеш. Тогава дали ще почне да храни другите марки маратонки различни от неговите. :) Проявете малко толерантност. Това че има и лекета които карат голфове е верно. Верно е че е нещо като мода на хората които носеха анцузи, а сега слушат чалга. Верно е и това че са доста повече отколкото същите каращи други марки коли. Това обаче незначи че трябва да се правят обобщения и да се провокира омраза. Ако някой ме оплюе на тема колата ми и манталитета ми, няма да му обърна кой знае колко внимание, освен ако не се разпозная лично в общия контекст. Колега mastorpetko. Реагираш твърде агресивно. Естествена е реакцията на колегите. Знаеш предполагам старата приказка "Каквото повикало, такова се обадило." Има още една: "Дръж се с другите така както искаш да се държат те с теб" Умната колеги и не нарушавайте добрия тон. Все пак на пътя зависим един от друг.

П.С. Мисля че темата ще тръгне по същия път като всички с тази тематика. Май е време и модераторите да се намесят.

Няма никакъв умисъл.Мързиме да ти чета поста.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

А не те мьрзи да пускаш безсмислени и глупави теми :) Ааааа ... мн спам напоследьк в тоя форум, колеги... ужас!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

А не те мьрзи да пускаш безсмислени и глупави теми :) Ааааа ... мн спам напоследьк в тоя форум, колеги... ужас!
А бе мисъл как се казва раздела "Off TopicПриказки за живота, вселената и всичко останало. :D "тогава кво мрънкаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

тогава кво мрънкаш.

Мрьнкам от такива излишьци като теб вьв форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

тогава кво мрънкаш.

Мрьнкам от такива излишьци като теб вьв форума.
Е дървар като не ти харесва темата нечети бе , кво ми се плюнчиш.Раздела е точно за това Off Topicпогледни к'ви са повечето теми тука http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=23и млъкни вече. Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

човека си е решил че това го вълнува и е решил да си пусне темичка , анормално ли е в този форум да се подвизава от дълго време чавек дето на аватара му пише че кара голф и с радост се включва предимно в такива спорове/то и други има кат него/ само интрига и спам вкарват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

човека си е решил че това го вълнува и е решил да си пусне темичка , анормално ли е в този форум да се подвизава от дълго време чавек дето на аватара му пише че кара голф и с радост се включва предимно в такива спорове/то и други има кат него/ само интрига и спам вкарват.

Ти я гледай тоя пикльо какви заплахи ми праща на лс:

Еи говно, да те еба в гьза тебе азНа кого викаш дьрвар бе келеш смотан?Лайнар грозен тьпоьгьлен .... скрий се там от кьдето си дошьл, и не сери повече вьв форума ...умник!Не ми отговаряй , не заслужаваш да те храня повече!

Смях смях :) , не е ли жалък.Тъйкато му говорих със сложни думи тъпото говедо реагира първично и започна да псува.Спкойно льольо такъв знам , че това ти и защитен механизъм дължащ се на факта , че ти си тъп и ограничен като тераса и понеже неможа да разбереш това кое ти казах ти доказа написаното от първия пост . :D Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Аве пичовеееееееееее.

Стига ве майка му да иба:)

За какво е цялата работа сега?

Вартан-е знаеш ли,че като бяхаме на Калояново(хонда събор) първия път и имаше едно момче с

една черна VTi-ка.

Значи същото момче след като победи доста хонди на излизане по правата спря там и неговото

аверче вика:"Кво стаа смешници некви",а той потвърди "Ми да смешници" и клати глава.

Сега кажи ми ти на това какво викаш?

Тоя човек кара хонда и обижда наши съклубари (и не само),които карат хонда.

Ами така трябваше да правят само голфаджии според описанието?

По ирония на съдбата после го натупа един CRX (на simon_crx машината ако не се лъжа 130 коня май).

Както и да е.

Става въпрос,че няма значение каква кола караш - като си леке си оставаш леке

(даже ставаш по-голямо леке пропорционално на стойността и конете на колата).

Естествено,че mastorpetko ще реагира така-той си е фен на фолцваген и освен това

той самият е доказателство,че не всички голфаджии са едни и същи.

И ти ще реагираш ако ти кажат,че всички 'дето карат сивици са лайняни шомполи,нали?

И аз карам сивик между другото.

Стига с тая злоба вече:)

Трябва да се потдържаме и да се подкрепяме,а не да се хапем един друг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

П.П. Бях започнал една статистика на ПТП-тата в страната, ако желаете, мога да я продължа, за да се уверят някой слабоумни колеги, че не голфовете са причината за идиотизмите по пътищата :)

Е гЪзар аре мериси прикаските , защото не ме познаваш за да оценяваш умствения ми потенциял :) .И немисе прави на засегнат , защото всички знам , че 90 % отг Ъзарите карат голф и много добре знаем как ги карат.Даже аз мислех преди да си купа хонда да си взема голф 3.И за тво е сведение аз даже несъм чел цялата тема , защото ми е все едно кой какво кара. :D
Пичове аре четете де аз съм го написал.Аз просто пуснах темата несъм имал за цел да обиждам някой или да се стига до тука и в другия пост го казах 90 % от гЪзарите карат голф , а този който е засегнат сам да прецени той към кои проценти спада.Пак го казвам всеми е едно кой каква кола кара щом му върши на него работа и си я харесва да си я кара.Ама пък тоя ДЪРВАР да тръгне да ме псува просто доказа написаното от първия пост.Аре стига с тва вече , на който не му харесва темата да не я чете.Нямах за цел да стават спорове между двете марки. Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Нали не си мислите, че тази тема ще просъществува? :) Проявилите се са наградени както трябва, останалите моля не взимайте пример от тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...