PIKap 213 #1 Публикувано 20 Май, 2014 Привет, След играта на едно дете, леко ми се разлепи тапицерята на тавана и се чудя дали мога сам да се справя и с какво лепило или да отида при конкретен човек, който работи добре. Ще се радвам да помогнете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #2 Отговорено 20 Май, 2014 Здрасти! Аз те съветвам да отидеш при "майстор". Има си тънкости да не остане на неравности или набрани места, както и да не си личи как си вкарвал лепилото. И не знам дали ще успееш, без да я отпорваш от краищата, да го инжектираш равномерно. Ако си близо до Пловдив, са ми казвали за някакъв майстор в самото село Труд. Предполагам, че е човек, който оправя и гробниците, които се вкарват, за да се предлагат после по автокъщите. Мой познат е ходил при него и каза, че човекът бил магьосник - така му е оправил седалката и волана, че все едно не са пипани и са си така здрави оригинални. Ако те интересува, ще го питам за координати или точно местоположение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #3 Отговорено 20 Май, 2014 Благодаря за отзивчивостта! За жалост говоря за района на София, забравих да уточня в горния пост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове