Jump to content
Guest kamenski

захранване на Cd-то

Recommended Posts

Guest kamenski

здравеите колеги вчера си сложих ново цд и попринцип нали си работи само като вратна ключа малко обаче като се качвам неска сутринта забелязах че не ми помни радиата дето сам си ги запаметил и часа не помни та вапроса ми при вас така ли е или сте зели постоянно захранване и от каде направо от акумулатора ли :) благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

здравеите колеги вчера си сложих ново цд и попринцип нали си работи само като вратна ключа малко обаче като се качвам неска сутринта забелязах че не ми помни радиата дето сам си ги запаметил и часа не помни та вапроса ми при вас така ли е или сте зели постоянно захранване и от каде направо от акумулатора ли :) благодаря предварително

Мисля че имаше подобна темя някъде просто ти трябва захранване на паметта не си спомням само какъв цвят беше кабела който ти дава постоянно 12в за да не ти се губи паметта но лесно се открива с един мултицет при изваден ключ на въпросния кабел имаш 12в на другите не това е :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

здравеите колеги вчера си сложих ново цд и попринцип нали си работи само като вратна ключа малко обаче като се качвам неска сутринта забелязах че не ми помни радиата дето сам си ги запаметил и часа не помни та вапроса ми при вас така ли е или сте зели постоянно захранване и от каде направо от акумулатора ли :o благодаря предварително

Мисля че имаше подобна темя някъде просто ти трябва захранване на паметта не си спомням само какъв цвят беше кабела който ти дава постоянно 12в за да не ти се губи паметта но лесно се открива с един мултицет при изваден ключ на въпросния кабел имаш 12в на другите не това е :D
благодаря колега вече се оправи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...