Jump to content
Guest hondaracing

Хонда Сивик 1.3 I 16 клапана

Recommended Posts

Guest hondaracing

здравеите , нов съм във форума и на вярно ще ви отекча с често задавани вапроси но се нуждая от помощ и не знам кои да попитам ...Значи искам да си купя хондичка намерих една Хонда Сивик 1.3 i 16 v 1989 - 1990 год. не сам сигурен за годината... дават ми я за 2900 лв. искам да ви питам дали си заслужава ... познам я колата от доста време но ми казват че частите и другите неща нямали баране (много скъпи) това вярно ли или че пък нямало никакви части за не я и че ако нещо и се развалило щтял сам да я карам на скраб... ?!?! това според ме са само глупости но не сам компетенте и затова реших да попитам маисторите :):) :) мисля че има само един проблем значи... леко завива на дясно.. (мисля че е от лагер ) но не сам много сигурен и да ми кажете за какво става дума?!!? ще ви кача и снимка да я видите....(само кажете как става качването на сминки ) :) после ще черпя яко ако стане пазарлъка :) благодаря ви предварително... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

здравеите , нов съм във форума и на вярно ще ви отекча с често задавани вапроси но се нуждая от помощ и не знам кои да попитам ...Значи искам да си купя хондичка намерих една Хонда Сивик 1.3 i 16 v 1989 - 1990 год. не сам сигурен за годината... дават ми я за 2900 лв. искам да ви питам дали си заслужава ... познам я колата от доста време но ми казват че частите и другите неща нямали баране (много скъпи) това вярно ли или че пък нямало никакви части за не я и че ако нещо и се развалило щтял сам да я карам на скраб... ?!?! това според ме са само глупости но не сам компетенте и затова реших да попитам маисторите :):) :) мисля че има само един проблем значи... леко завива на дясно.. (мисля че е от лагер ) но не сам много сигурен и да ми кажете за какво става дума?!!? ще ви кача и снимка да я видите....(само кажете как става качването на сминки ) :angry: после ще черпя яко ако стане пазарлъка ;) благодаря ви предварително... ;)

Здравей :) .Няма да разтягам локуми,защото не съм от майсторите и не разбирам от нищо,но мога да бъда сигурен в едно-за 3100-3300 вече можеш да намериш 5-та генерация 93-94 в прилично състояние и 1,5 двигател.Помисли си сам,но според мен цената е висока.Успех :) PS.....И моля ви престанете с тези митове за частите,безброй пъти е писано за това ;) ,а и както сам си предположил,това са пълни глупости .Приятелски съвет Ви давам проверете в раздел КУПУВА/ПРОДАВА и вижте за какво иде реч -ами там може да се намери почти всичко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Това завиване не е от лагер. Нещо друго не и е наред. Или нещо е криво или в нааааай-добрия случай е за регулаж на предница/задница.Тази кола е с карбуратор, има проблем с ходовата част и едвали е в много цветущо състояние. Цената е прекалено висока според мен освен ако не е нов внос, но пусни снимки да я видим.Между другото, за горе долу тези пари скоро ще се продава 1.6 110кс 1990г. Вярно има забележки по външния вид, ама 1.6 спрямо 1.3.........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondaracing

bлагодаря ви много за отговорите ще ги имам на предвид.... :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondaracing

еи тука ще кача малко снимчици да я видите :o с нетърпение чакам да ви прочета мненията за хондичката :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от hondaracing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Ммммм,тя арна ве.Само че снимките много дребни,не можах да я разгледам подробно... :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondaracing

извинявам се за снимките че са малко големи :o ама такива имам :D иначе това е на мигданя :D вие ко ще кажете за момата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

извинявам се за офтопик, но гледам че е двоен карб. това колко кобилки е? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Мммм дуалКарб ...! Колицата изглежда добре ! И е доста пъргава в сравнение с 1.4 инжекция примерно..или 1.5 моно ! Външно изглежда добре ! Аз бих се пазарил да свали 2-300 кинта и я отнасям ! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

това е D14A1 90 магарета :D кат мойта предида и сложа D16Z2, тре да ти кажа че е доста добре и с тоз мотор - лични изпробвано за 4г. :D

а това е варианта на D16Z2 С 2 КАРБА - 115 магарета - пак изпробвано :o

Публикувано изображение

п.п. извинявам се за снимката с жилото - преди това съм я ползвал за инфо

виж кво колега, ако си я покарал и ти харесва, скачай и няма да съжаляваш :D

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...