Jump to content
Guest RIP

2-те секти в 1 :)

Recommended Posts

Guest C_I_V_I_C

емиии икса им се на хората и БМВ-тата да варват и са намерили начин.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Тази комбинация на Магнума ще му се хареса :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest z350

емиии икса им се на хората и БМВ-тата да варват и са намерили начин.... :angry:

Само толкова ли са могли да изкарат от BMW? От немска кола кво повече :) То и на Ферари им се иска да са по-бързи от Микра ама.... :)http://www.youtube.com/watch?v=HXUdch-XxHw&NR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

чак да ми хареса - на BMW си му върви 6так и то от дългите, не от сега модерните разцепени къси и широкиа от кога микрите пилят задни гуми? без ръчна ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Те баварците са имали променливо газоразпределение, но механично и с не голям ефект,затова са се отказали....Хонда обаче са го направили електронно управляемо и резултата всички го знаем... :) Бмв Ci 330(231 к.с.) изключва на 6800 об.,а М5 2005г(507 к.с.) стига до 9000об , гарантирано от личен опит.М5 е около 65 000евро,нормално е след като почти всички бмв-та стигат 6800об да искаш 9600об!!!:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

мамкаму хора сьнувам го този двигател :angry: .как ми се иска да го метна на моита кукла :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest z350

чак да ми хареса - на BMW си му върви 6так и то от дългите, не от сега модерните разцепени къси и широки

а от кога микрите пилят задни гуми? без ръчна ...

Някои Микри няма ръчна, която да ги спре :):angry:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

емиии икса им се на хората и БМВ-тата да варват и са намерили начин.... :angry:

Само толкова ли са могли да изкарат от BMW? От немска кола кво повече :) То и на Ферари им се иска да са по-бързи от Микра ама.... :)http://www.youtube.com/watch?v=HXUdch-XxHw&NR
Това е корса пичове,не микра!Гледал съм доста клипове с нея.Мисля,че беше с два двигателя по 150 коня :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest z350

Това е корса пичове,не микра!Гледал съм доста клипове с нея.Мисля,че беше с два двигателя по 150 коня :)То вярно, че е топло ама чак толкова :angry::):) И червената ли е Корса! :) А това бялото дето съм с него на аватара също е Микра :)

Редактирано от z350

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RIP

чак да ми хареса - на BMW си му върви 6так и то от дългите, не от сега модерните разцепени къси и широкиа от кога микрите пилят задни гуми? без ръчна ...

Звука е много странен за BMW :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Незнам хопра ама мен ме направи за срам едно бмв 3-та сериа ако искате повече подробности четете в темата сгоних се най-накрая :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Сега виждам темата. Какво да кажа. F20c е мотора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

на бмв само името му е голямо не мога да разбера кво толкова му се радват някойсамо тия по-новите леко приличат на колиама за всеки влак си има пътници ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Незнам хопра ама мен ме направи за срам едно бмв 3-та сериа ако искате повече подробности четете в темата сгоних се най-накрая ;)

Бе кво ще е срам,ако е било някое 325.Аз кво да кажа-4-та 200,ръч 5-та и оня си седи отзаде ми ми взе и че ме мина.Срама е за него че с тия коне наще кошници кво ше прав ;););) ят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Незнам хопра ама мен ме направи за срам едно бмв 3-та сериа ако искате повече подробности четете в темата сгоних се най-накрая ;)

Бе кво ще е срам,ако е било някое 325.Аз кво да кажа-4-та 200,ръч 5-та и оня си седи отзаде ми ми взе и че ме мина.Срама е за него че с тия коне наще кошници кво ше прав ;););) ят
Както сме почнали да си говорим .. мен снощи едно Рено 5 ме направи за смях ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest z350

на бмв само името му е голямо не мога да разбера кво толкова му се радват някой

само тия по-новите леко приличат на коли

ама за всеки влак си има пътници :P

На новите пък само дизайна им остана. Вярво, че англичаните го оприличиха на депресирана скумрия! Ама за вкусове не се спори.

БМВ са по-смешни и от Мерцедес, говоря за качество :D Пълни боклуци за много пари. Мой приятел в САЩ заради нова 5-ца сума ти сделки изтърва. А нещо за задната трансмисия на новите 3-ки! ? Изключителен инженерен талант се изисква за да се откъсне цялата задна силова част като откъсне и окачването от купето :):D:D И това са чести случаи!

Абе вие карате ХОНДА! Какво още се занимавате с немски автомобили. За да ви издухат, трябва да са поне една категория по-нагоре от автомобила ви, а що и не ги питате колко пъти седмично са в сервиза ;)

Както сме почнали да си говорим .. мен снощи едно Рено 5 ме направи за смях :D

Колега, ти сигурно си карал назад.

Вероятно Реното е било някоя тунингована кочина олекотена здраво от ръждата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Както сме почнали да си говорим .. мен снощи едно Рено 5 ме направи за смях :)
Колега, ти сигурно си карал назад. Вероятно Реното е било някоя тунингована кочина олекотена здраво от ръждата :D
Абе не карах назад ... после разбрах че само купето било на Рено 5 ... :D Редактирано от VamPo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Абе вие карате ХОНДА! Какво още се занимавате с немски автомобили. За да ви издухат, трябва да са поне една категория по-нагоре от автомобила ви, а що и не ги питате колко пъти седмично са в сервиза :)Така де тука стана дума за двигател на хонда в друга кочина. Ето нещо интересно http://www.superfastminis.com/popal.htm взето от http://www.gomini.com/fs/vtec/vtec.htm Баси тва как ли ще бяга. Гледал съм по експлорър и за едно мини с двигател от хаябуса с турбо - 450 коня. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе не карах назад ... после разбрах че само купето било на Рено 5 ... :)

:) колега, внимавай с 5-тичките... има няколко е София които хапят :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Абе не карах назад ... после разбрах че само купето било на Рено 5 ... :)

:) колега, внимавай с 5-тичките... има няколко е София които хапят :D
Явно съм уцелил едното .. та да кажа на другите колеги .. ако ви издуха една тъмно-синя 5-ка ... не се плашете : ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Аз пък го постнах видеото в БМВ форума и КОМПЛЕКСАРИТЕ направо ми затриха темата така че да си еб@т пичк@т@ мил@ м@йчин@.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Аз пък го постнах видеото в БМВ форума и КОМПЛЕКСАРИТЕ направо ми затриха темата така че да си еб@т пичк@т@ мил@ м@йчин@.

Туй немската техника е свщенна бе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondari

Абсоютно си прав - по-големи комплексари от баварците няма :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Любомир Велчев

Абсоютно си прав - по-големи комплексари от баварците няма :hondarulez:
Комплексари е меко казано :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аре бе.... на мен пък това видео точно БМВист ми го показа поне седмица преди да се появи тук... Човекът даже е модератор в бмв форума.Комплексари, сектанти, фанатици...... все едно ние сме различни........как очаквате някой да ви уважава ако и вие не го уважавате.по темата..... абе бмв-то си сака 6-така... някак си си иска 2.5 или нагоре, пък ако може и едно малко комресорче :rolleyes: А японците са изроди, кво да ги праиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

бмв-то си сака 6-така... някак си си иска 2.5 или нагоре, пък ако може и едно малко комресорче :rolleyes:

а не може ли 3 литра да е шестака, с 2 мнооого малки турбинки :lol:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

Абе не карах назад ... после разбрах че само купето било на Рено 5 ... :rolleyes:

:lol: колега, внимавай с 5-тичките... има няколко е София които хапят :D
Явно съм уцелил едното .. та да кажа на другите колеги .. ако ви издуха една тъмно-синя 5-ка ... не се плашете : :D
Ако е същата, за която знам е с двигател 1.8 16v и отива към 200hp и е само 700 килца ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hahy
:rolleyes: Пак с по слабата 5-чка сте се засекли :lol: Другата не е оферта от никъде :D Редактирано от hahy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Е тая 5-чка е Дружбенска .. не я знам кво има под капака .. ама определено не е 1.3 или 1.5 или 1.7 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

На грешен път си :lol:

Еми "вкарай ме в правия път" де :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miro_87

Е тая 5-чка е Дружбенска .. не я знам кво има под капака .. ама определено не е 1.3 или 1.5 или 1.7 !!!

1.4 gt turbo би трябвало да е! 1,8 16в 136 коня са ако е сток,ама такъв мотор на 5-ка няма заводско!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hahy

Е тая 5-чка е Дружбенска .. не я знам кво има под капака .. ама определено не е 1.3 или 1.5 или 1.7 !!!

1.4 gt turbo би трябвало да е! 1,8 16в 136 коня са ако е сток,ама такъв мотор на 5-ка няма заводско!!!

Никой не говори за заводски !!!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

F16 ... брей това самолет бе! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

иииииии !!! много ми е гот..... карам сивик и пак има коли на които мога да кяжа "мъници" !!! хайде сглобявайте я... колкото повече изроди - толкоз по-добре !!! и идвайте на калояново че там тез мъници какви са забавни като почнат да се мяткат наляво надясно по завоите :lol: Магнумеееее, малко си нагъл :D ама като имам толкоз пари, ще взема S2000 и като не ми стигнат 240к.с ще и лепна компресорче :D и чак след това ако още имам 2 камиона пари че си взема една М-ка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

с малка количка да мачкаш големите си е голям кеф :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hahy

Калинката е огин , .... тва дето външния вид лъже ....... скъпите коли много го наяждат :rolleyes: Другата е на 2 бара почти :) те се оказаха неколко от тоя сорт коли май :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

АУУУ най-накрая след доста време почнахте да виждате че не всичко е хонда :P и че има и други коли :rolleyes: и то ако не по-добри :) то не и по-лоши ама така то нещата ставаат със времето :P Човек се учи докато е жив!!! И по-добре късно отколкото никога :P Да ти "светне" за някой неща.П.П. Поста е към всички малко или много Хонда сектанти (без да визирам никой конкретно) :P:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Веднъж ме гони една 5-ца май синя по цариградско, само с гоненето си остана, но като гледах задното огледало как се стрелкаше или беше турбо или не знам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...