Jump to content
Guest FreekManiak

Предимства и недостатъци

Recommended Posts

Guest FreekManiak

Здравейте пичове! Наскоро се регистрирах в форума с една идея. Имам голяма мерак да си взема хондичка, колебая се между сивик или акорд. Казах на приятелите и те веднага почанаха да оплюват японките. Били много скъпи частите, немога да си позволя ако се счупи нещо и такива глупости. Та се замислих и реших да питам вас, защото вие карате такива коли, знаете кой са им слабите места и може малко или много да ме открехнете по тоя въпрос та да ми се изясни картинката и да знам предварително с какво ще се заемам за в бъдеще ако реша да си взема хондичка. Извинявайте за въпроса ако е ви се стори много глупав предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Здравейте пичове! Наскоро се регистрирах в форума с една идея. Имам голяма мерак да си взема хондичка, колебая се между сивик или акорд. Казах на приятелите и те веднага почанаха да оплюват японките. Били много скъпи частите, немога да си позволя ако се счупи нещо и такива глупости. Та се замислих и реших да питам вас, защото вие карате такива коли, знаете кой са им слабите места и може малко или много да ме открехнете по тоя въпрос та да ми се изясни картинката и да знам предварително с какво ще се заемам за в бъдеще ако реша да си взема хондичка. Извинявайте за въпроса ако е ви се стори много глупав предварително.

и аз съм минал по този път - преди 3 месеца купих Сивик седан и съм доволен :), досега каквото съм търсил като части - съм намирал и не скъпо.С едно изключение - заключих си колата и изкъртих няколко лайсни чупейки щипките, та щипките за външни лайсни се оказаха трудни за намиране - понеже ме мързеше да търся по морги поръчах за 20лв щипките в Бултрако.Консумативите НЕ са скъпи, това го знам със сигурност, за слаби места трябва колегите с повече стаж да кажат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Факт е, че частите не се евтини, но HONDA се чупи много рядко.

Освен това при сегашната ситуация части на доста по изгодни цени могат да се купуват от Гърция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Основния проблем е, че ще харчиш доста пари за бензин, защото... няма да ти се слиза от колата :)!!! А, за здравината, улучиш ли с покупката, няма да имаш проблеми! Почети из форума и ще разбереш основните неща! От лични впечатления-няма такава марка: :):)!!!

Започват и разни странни идеи да ти се въртят в главата... Като да сменяш колектори, въздушни филтри и други такива... И това, също излиза скъпо, абе като цяло не е евтина кола :angry: ... Ако греша, някой да ме опровергае :blink: !

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Започват и разни странни идеи да ти се въртят в главата... Като да сменяш колектори, въздушни филтри и други такива...

Ха, че аз още не съм с кола, а вече ми се въртят такива мисли. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak

Започват и разни странни идеи да ти се въртят в главата... Като да сменяш колектори, въздушни филтри и други такива... И това, също излиза скъпо, абе като цяло не е евтина кола :o ... Ако греша, някой да ме опровергае ;) !

За тия неща си прав. На мен вече ми се въртят доста такива идеики. Това с чупенето може и да си прав но това важи ли за БГ пътищата? :D Щото си мисля ,че тука ако си е покарам известно време и започна да сменям я накраиници, я шарнири я още куп глупусти. :D:D

При вас не е ли така

и аз съм минал по този път - преди 3 месеца купих Сивик седан и съм доволен ;), досега каквото съм търсил като части - съм намирал и не скъпо.

С едно изключение - заключих си колата и изкъртих няколко лайсни чупейки щипките, та щипките за външни лайсни се оказаха трудни за намиране - понеже ме мързеше да търся по морги поръчах за 20лв щипките в Бултрако.

Консумативите НЕ са скъпи, това го знам със сигурност, за слаби места трябва колегите с повече стаж да кажат

А твоята с какъв двигател е? Защото се двуомя какво да си взема? А ако може да ми кажеш колко гори като и стъпиш на педала ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Бате мани ги тия митове за скьпите части за японските коли не е така просто мога да ти кажа зимай хонда няма да сьжеляваш имат ниськ разход понавьрвяват много добре и са супер здрави :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

А твоята с какъв двигател е? Защото се двуомя какво да си взема? А ако може да ми кажеш колко гори като и стъпиш на педала :o

D15B2 - 90кс, за настъпване - не мога да кажа щото сутрин вечер съм с женета и децата до мене и не си позволявам много много :D , мога да кажа, че ако НЕ настъпвам права 8 бенз / 9 газ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak

Бате мани ги тия митове за скьпите части за японските коли не е така просто мога да ти кажа зимай хонда няма да сьжеляваш имат ниськ разход понавьрвяват много добре и са супер здрави :)

Братле,а ти с каква хондичка си?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

ЗдравейТвойте приятели може да "оплюват" японските коли, но когато си купиш ХОНДА съм сигурен, че ще ти завиждат. ;) Колите са много изпипани, като всичко японско, а ХОНДА за мен имат най-хубавия дизайн от японските и разбира се онзи младежки спортен дух.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

Който се е качил на японско не е слязъл повече.Много е прав колегата"My Honda" като казва че твоите приятели ще ти завиждат.Според мен няма да мине много време преди да започнат като легнат вечер да сънуват HONDA :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak

ЗдравейТвойте приятели може да "оплюват" японските коли, но когато си купиш ХОНДА съм сигурен, че ще ти завиждат. :) Колите са много изпипани, като всичко японско, а ХОНДА за мен имат най-хубавия дизайн от японските и разбира се онзи младежки спортен дух.

Братле, честно да ти кажа, аз по този начин се запалих по Хонда. Един приятел си беше взел една Акорд и ми направи лека демонстрация и така ми хареса ,че от тогава за нея си мисля и много искам и аз да си взема. Сега карам едно Кадетче, и да ти кажа, взе още се даржи, но аз искам нещо което като му стъпя на педала и да ме лепи за облегалката. :D:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

ЗдравейТвойте приятели може да "оплюват" японските коли, но когато си купиш ХОНДА съм сигурен, че ще ти завиждат. :) Колите са много изпипани, като всичко японско, а ХОНДА за мен имат най-хубавия дизайн от японските и разбира се онзи младежки спортен дух.

Братле, честно да ти кажа, аз по този начин се запалих по Хонда. Един приятел си беше взел една Акорд и ми направи лека демонстрация и така ми хареса ,че от тогава за нея си мисля и много искам и аз да си взема. Сега карам едно Кадетче, и да ти кажа, взе още се даржи, но аз искам нещо което като му стъпя на педала и да ме лепи за облегалката. :D:D:D:D
ХОНДЕТО е твоя автсмобил колега.Скачай в чувала и бъди сигурен че никак няма да съжаляваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest FreekManiak

Братлета,благодаря на всички за мненията който дадохте. Аз сега ще се разгледам из форума и доста ще се поинтересувам и смятам ,че ще добия представа като цяло. Ако имам някакви въпроси ще се обръщам въм вас. Мерси още веднъж. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

Братлета,благодаря на всички за мненията който дадохте. Аз сега ще се разгледам из форума и доста ще се поинтересувам и смятам ,че ще добия представа като цяло. Ако имам някакви въпроси ще се обръщам въм вас. Мерси още веднъж. !!!

вземай Хонда брат аз си взех преди седмица преди това бях карал малко и се запалих!!!Моята е малка D13B2 ама пак има чудесен старт в сравнение с 1.6 немски и френски автомобили гори ми извънградско 5 а в града около 7 на 100 Почти не я спирам докато и се нарадвам !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Любомир Велчев

Рядко се чупят и няма да съжаляваш ако си вземеш HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

взимай хондата, аз преди да си взема моята пробвах всякакви немски, френски, италянски и какви ли още не каруци. Съвсем случайно се качих на една хондичка, (сивик 5г.) и след като слязох вече бях решил каква кола да си взема, просто всички съмпатии, които имах към други марки и модели се насочиха към хонда. Когато купих моята качих един приятел да го повозя, той ми каза само едно: "Невярвах, че тая колица може толкова да ми хаерса!"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest morskija

глей ся аз карам хонда от почти 3 години и за 88 000 км съм сменил 4 амортизатора и 2 маншона е разбира се и всички ремъци и филтри и накладки така че бих казал хонда форевър :rolleyes: HONDA The power of dreams

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...