Jump to content
Guest Salamander

И Аз се уредих!

Recommended Posts

Guest Salamander

Най-после и аз се сдобих с ХОНДА!!!!! :):) колата е сивик 5 1996(може би е края на 95-та и така са я регистрирали) ел.стъкла,ел.огледала,възду6ни възглавници и от 2 -те страни произведена е в япония(JHM бе6е озна4ението ако не се лъжа) и тапицерията е 4ерна ,син металик. Д15Б2 ЕГ4 е купето. Много съм доволен о6те не знам къде се намирам :) реното ми бе6е 135коня и ми бе6е нормално тая е 90 и о6те не мога да и свикна сега разбирам на колко се равняват 90хондови коня :angry: докара ми я един познат за 4400 ,като и оправих документите днес ми стъпи на 5000 са съм на 4ервено до края на месеца :blink: тия дни 6е я пусна в "кой кво кара" да ви се изфукам малко :w00t:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

ей браво дочака я най-накраячестито и безаварийно и само хубави мигове и приятни изживявания :) п.п.сега да си по-редовен по срещите че ще пишем неизвинени отсъствия в дневника :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

само хубави моменти мога да ти пожелая.честито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Честито бате и по бьрзо и се качвай и почваи да я разтриваш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

Благодаря за пожеланията :) а да ви запитам колко 6те ми струва ремък с ролка + работата съ6то с какво масло си карате Д15-ките и колко 6те ми струва неговата смяна и тази на масления филтър? мерси предварително за отговорите :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jica

Най-после и аз се сдобих с ХОНДА!!!!! :):) колата е сивик 5 1996(може би е края на 95-та и така са я регистрирали) ел.стъкла,ел.огледала,възду6ни възглавници и от 2 -те страни произведена е в япония(JHM бе6е озна4ението ако не се лъжа) и тапицерията е 4ерна ,син металик. Д15Б2 ЕГ4 е купето. Много съм доволен о6те не знам къде се намирам :) реното ми бе6е 135коня и ми бе6е нормално тая е 90 и о6те не мога да и свикна сега разбирам на колко се равняват 90хондови коня :) докара ми я един познат за 4400 ,като и оправих документите днес ми стъпи на 5000 са съм на 4ервено до края на месеца :) тия дни 6е я пусна в "кой кво кара" да ви се изфукам малко :angry:

Ей човече радвам се за теб. Сподели как я намери и от къде е внесена и трудно ли се намират ефтини хондета долу горе прилични че и аз искам една 5 генерация 90 коня ама за сега ще си помечтая че нямам достатъчно пари.А май ще мина на варианта с нещо по-старичко 93 94година

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Да ти е честита хубавицата и МНОГО да те радва :):angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Благодаря за пожеланията :) а да ви запитам колко 6те ми струва ремък с ролка + работата съ6то с какво масло си карате Д15-ките и колко 6те ми струва неговата смяна и тази на масления филтър? мерси предварително за отговорите :)

Колега първо честита придобивка. Много безаварийни километри ! :)Та и аз съм с 5-та ген. Сивик'94 (D15B2) . Та ремака = 50лв , ролка = 80лв, работа = 40лв. и внимавай кой ти го сменя .. че на мойта кола явно се учеха .. та бяха си оставили ръцете ... както и да е :). Та за маслото аз карам с Repsol 10W40 ... другите колеги от клуба хвалят Motul .. :angry:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Най-после и аз се сдобих с ХОНДА!!!!! като и оправих документите днес ми стъпи на 5000 са съм на 4ервено до края на месеца :angry: тия дни 6е я пусна в "кой кво кара" да ви се изфукам малко :)

За червеното: И на оборотомера и в джоба ще останеш доволен!Честито и много безаварийни кмллл :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

И от мен едно честито и много радости да ти достави тази количка! ( Еххх кога и аз ще се похваля ?!? )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Айде пий си шампанското с кеф вече и тая кола да си я караш бързо,пък пак си се надувай като искаш! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest z350

Да ти е честита колата и дълго да я караш безаварийно. :o Бързо ще разбереш, че досега само си си мислел, че имаш кола /Рено/ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Честита да ти е и от мен. Много и безаварийни километри. П.С. Мемога да видя добре това на аватарая ти, но ми се струва Рено. Май е времеме да го сменяш. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

Време е,но о6те несъм я снимал ;) да кажа няколко думи и на колегата jica та... колата ми я внесе познат каза ,4е струвала 1700Евро от немския град Нюрнберг докара ми я за 4400лв.След като отидох в КАТ и минах през застрахователи,алармаджий изхар4их 600лв и ми стъпи на 5000лв. Несъм сменил масло,филтри,ремък и ролка,но и тва 6е стане другия месец :) Разходите в КАТ са следните: превод от немски на БГ на документите=60лв , гражданска=107лв , такси в КАТ 7лв,9лв и 46лв за номерата май тва е ако се присетя не6то което съм изпуснал 6те допи6а ;) И сега е момента да вкарвате няма мита ,ДДС-та и тн. само акциз за по мо6тните коли до колкото съм запознат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dead man

честито и безаварийно и само хубави мигове и приятни изживявания :):D:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Честито съседе :) .... аз съм ОК2 ... ще се засичаме :D . Да си сложиш лепенка на клуба :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

да неби да си с една синя хе4. 1.4и ? :lol: а има и о6те една сребърна някоя от 2-те 6те да е :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

да неби да си с една синя хе4. 1.4и ? !!! а има и о6те една сребърна някоя от 2-те 6те да е !!!

"сребърната" !!! на ПМ имаш и снимка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...