Jump to content
Guest blackw

Питане за Сивик купе

Recommended Posts

Guest blackw

Някой знае ли с какъв двигател е Сивик купе 5 генерация води се мисля LSi дават ги че са 1.5i 101 коня. В мобиле.де ги пишат "Pro-Tec". Ще съм много благодарен ако ми дадете линк с разновидностите на 5 и 6 генерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Значи купето 5-та генерация има два двигателя:D15B7 - 1.5l 101hp -- колата се води LSiD16Z6 - 1.6l 127hp (VTEC) мисля -- колата се води ESiПоправете ме колеги ако бъркам, ама мисля че няма други.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RIP

Значи купето 5-та генерация има два двигателя:D15B7 - 1.5l 101hp -- колата се води LSiD16Z6 - 1.6l 127hp (VTEC) мисля -- колата се води ESiПоправете ме колеги ако бъркам, ама мисля че няма други.

Моето е D16Z9 , което трябва да е като D16Z6 127hp (моето е произведено в USA)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Някой кара ли такова купе - 101 коня? Как е в сравнение с d15b2 хеч като динамика, возия и разход? Този двигател също ли е моно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

пълен инжекцион е и върви много приятно. Е, не е бегачка, но определено няма да те разочарова. До скоро, Анатоли Дъсков беше с такова, но вече е с турво и няма нищо общо. Той малко се оплакваше че не му стигала мощността, ама то при някои хора просто няма угодия :)Спрямо д15б2 е много по-добре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Paleca

Аз съм с такова Д15Б7 (101hp)...ама да ти кажа нямам база за сравнение....мен ме устройва като вървене....засега! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...