Antony23 4 #1 Публикувано 8 Май, 2014 (Редактирано) Преди 2 седмици налях антифриз до горе и оттгова не е имало проблем.Днес регулирах колата и трябваше да я карам в обороти за да видя дали всичко е наред - разширителят беше пълен, а капачката на радиатора беше леко изместена от налягането явно не е истинска както пише на нея "Made in Japan".Дали е възможно скоро да сменям гарнитура?Същото ми го направи и малко преди да сменя антифриза, но при нормално каране - проблем никакъв.. Редактирано 8 Май, 2014 от Antony23 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #2 Отговорено 15 Май, 2014 Някой има ли идея? Маслото ми е чисто.Мисля да сменя само капачката с 1.1бара, защото сегашната е на 0.9 и като загрее много почва да се отваря и ако не се затвори почва да излиза антифриз от радиатора.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #3 Отговорено 15 Май, 2014 Пробвай първо с капачка и виж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #4 Отговорено 31 Май, 2014 (Редактирано) Пробвай първо с капачка и виж! Все още не съм я сменил, но не мисля, че може да ми помогне да си реша проблема.Оказа се, че няма нищо.Първият път когато купих антифриз ми отвориха книга с всички модели коли за да ми кажат колко литра ми събирала цялата система.Налях колкото ми казаха, но освен, че разширителят се напълни имаше малко останал ръжда и реших да прочистя всичко.Налях на ново всичко и в крайна сметка се оказа, че не само повечето количество, което беше вътре бе причина да изхвърля някаква част, а най-вече че разширителят беше прикрепен в долната част на маската зад бронята и като е под наклон(малкият маркуч, който е от радиатора НА ДОЛУ към разширителния съд , а не горе където му е мястото, според мен по този начин е по-лесно да се пълни.Откакто налях последният път доливах всеки ден по 50-100мл за да е точно цялото количество и следях разширителя кога ще започне да се пълни - когато започна спрях и вече около две седмици всичко е наред. Редактирано 31 Май, 2014 от Antony23 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове