Jump to content
Guest BOGIE

Avtochasty

Recommended Posts

Guest BOGIE

ot dve sedmici imam civic 86'si malko razdrankana, iskam da sia stegna, za serviza me otvoriha kade da otida, no za chastite sam palna magla PLEASE HELP

Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

variant 1 : KSD namira se sreshto awtokashta Sofavto (edin wisok blok) w darvenicavariant 2: simeon - no se zaredi s mnogo energia shtoto te sawetwam da obikolish wsichki magazinivariant 3: pod mosta chawdar ima edno magazinche i pishe che i za honda prodawat chastivariant 4: na izhoda ot sofia kam plowdiw malko predi peugeot ima 2 morgi za wtora upotreba chastivariant 5(nai dobria): pitai Ombre :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Какви части ти трябват ?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSCH

Moga da nameria kakvito iskash chasti i aksesoari za japonski avtomobili proizvedeni do 2001 godina

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Ти ли ги внасяш,пиши повече тук и дай телефони,че все някой от нас закъсва за нещо, а ако не ни извиваш ръцете,може доста да сме си полезни :rolleyes: А, нови ли са , или втора ръка? Ела най-добре на срещата в неделя :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

variant 4: na izhoda ot sofia kam plowdiw malko predi peugeot ima 2 morgi za wtora upotreba chasti

"Ankol" se kazva 1-vata ,2-ta e zad neq ! :rolleyes:S/u rezidenciq Vranq ! :rolleyes: Редактирано от BUGATTI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Mersi Mnogo Brato,Za sega mi triabva samo spirachna pompa (shtoto vse edno karam jigula ili pompam gumi s krachna pompa) i tamponi za dvigatelia.Preporachvam morgite v Plovdiv,(samoche niamam vreme da hodia do PL iako bachkam) edin ot tiah SPECIALNO "Real Kovachev" telefona moje da go plochite ot (032) 144 Vsichko se vnasia ot germania i sam chul ot hora che sa mnogo dovolni.Niakakva idea za dobri morgi v Sofia osven tezi po-gore??????????????

Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Moga da nameria kakvito iskash chasti i aksesoari za japonski avtomobili proizvedeni do 2001 godina

kakvo mojesh da mi predlojish za moita kolica?????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Mersi Mnogo Brato,Za sega mi triabva samo spirachna pompa (shtoto vse edno karam jigula ili pompam gumi s krachna pompa) i tamponi za dvigatelia.Preporachvam morgite v Plovdiv,(samoche niamam vreme da hodia do PL iako bachkam) edin ot tiah SPECIALNO "Real Kovachev" telefona moje da go plochite ot (032) 144 Vsichko se vnasia ot germania i sam chul ot hora che sa mnogo dovolni.Niakakva idea za dobri morgi v Sofia osven tezi po-gore??????????????

Hi BOGIE,sorry че пак отварям темата, ама да те питам, докъде стигна по въпроса с тампоните на двигателя?Че и моите тампони сигурно са отишли, на празен ход ми вибрира сериозно колата, и на много ниски обороти също (като тръгвам, например)Та съм решил да сменя колкото мога повече тампони, всичките на двигателя, скоростната кутия и тампоните на скоростният лост. Че имам голям луфт ляво-дясно на лоста.И както съм почнал, може и по окачването да сменя някой тампон, ако му е дошло времето.Дай малко инфо плз :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

02/9311443 Autoparts02/931-2206,02/931-3260 - "Rakovska" 10

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Az smenih edin na dvigatelia tozi ot kam kopeto s vtora upotreba shtoto nov nemojah da nameria nikade(ako iskash na sreshtata shte ti donesa staria za mostra dokato tarsish shtoto e na skapano mesto i ne se vijda tochno kak izglejda i te sa nikolko vida za tam),Simeon e mestoto kato zaviesh ot botev ima edno sinio magazinche ot liavo vij tam ili malko po nadolo imat drugite s sigornost novi.a nai hubavo ela na sreshtata i shte ti obiasnia.http://www.japanparts-bg.com/

Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX

пичаго обадимисе на този телефон.0898556212.Много спешно ми триабват авто части за моя CRX гумички на клапаните 16v и триабва да правиа цялата задница ОБАДИСЕ МОЛИАТЕ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...