Guest beneton4o #1 Публикувано 7 Февруари, 2007 Ето клипче с една от най-масовите "коли" в нашите геогравски ширини.Забавно е ,а и келтската музичка е доста приятна .........Enjoy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest enigma #2 Отговорено 8 Февруари, 2007 пи4а умее да дрифтва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER #3 Отговорено 8 Февруари, 2007 Клипчето е добро(но нищо особенно като гледам е с гуми ~155 иначе не става защото няма мощност).Не е зле за лада евала за ентусиазма аз съм го минал тоя период в детсвото си(с лада) излизали са ми пришки от волана (като нямаш ръкавици ) особенно зимата (от много контра волани ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #4 Отговорено 8 Февруари, 2007 готино е клипчето аз съм го гледал много отдавна но го бях позабравил и руснаците не ги слушат главите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #5 Отговорено 9 Февруари, 2007 яко е клипчетокогато се дрифти правилно, всичко изглежда толкова лесно и естественоно докато се стигне до там ... ето и той прави грешки, и ги е документирал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове