Jump to content
Guest Anatoli_Dutsov

Не Спирам Хелппп

Recommended Posts

Guest Anatoli_Dutsov

значи явно вече спирачките ми идват малки ... дайте съвети как да сложа задни дискове, от ква хонда стават, кво се преправя, за по големите предни е ясно само сменям ма за задните незнам как ще се получи и от ква хонда ми трябват щото отзад съм с барабани ... дайте някви полезни съвети за марки, модели, марки спирачни апарати, дискове, накладки за по ... надеждно спиране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Dragi4-а, Продава предни апарати,дискове и накладки от VTI.Със задни дискове не си решаваш проблема,има ефект но е минимален,ако не ти ловят предните контри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

значи явно вече спирачките ми идват малки ... дайте съвети как да сложа задни дискове, от ква хонда стават, кво се преправя, за по големите предни е ясно само сменям ма за задните незнам как ще се получи и от ква хонда ми трябват щото отзад съм с барабани ... дайте някви полезни съвети за марки, модели, марки спирачни апарати, дискове, накладки за по ... надеждно спиране

Chikiriki продава си4ко необходимо за задни дискови спира4ки,аз имам квот ти трябва за отпред.Помисли на време за safety-то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

а гуми имаш ли ? че то спирачките ти и най-великите да са ,ако си скофти галош ,няма да ти помогнат :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

гумите държат ама сед 2 рото натискане дисковете почват да пушат :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ако престанете да ги поливате с вода няма да пушат :hondarulez: днеска съ много оригинален ... цял ден я оставих на дълги и после май превъртях ремък .... ае свинети за офф-ъ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest powerslave

Не се притеснявай за офтопика. Късно е да мисли за спирачките. За съжаление сивика вече купчинка желязо:hondarulez::offtopic::tooth::):) Радвам се, че Анатоли е добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Не се притеснявай за офтопика. Късно е да мисли за спирачките. За съжаление сивика вече купчинка желязо:):hondarulez::offtopic::tooth::) Радвам се, че Анатоли е добре.

:):) До колкото разбрах не е бил сам в колата, дано вси4ки са добре и се оправят бързо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Радвам се, че е добре момчето... а колата, тя се купува и изхвърля.. желязо е! Още един път, радвам се, че е добре и да се оправя бързо... и съвет... ВИНАГИ първо спирачки, след това ТУРБО!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Много лошо. Добрече се е разминал само с малкия дявол. Спорачките и гумите са най-важното. Всичко ще мине, а коли колкото искаш. Важното е да сме живи и здрави.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ей мааа му да еба нещастие :hondarulez: дотук разбрах 4е колегатае ок моля ви колеги наистина много внимавайте и оставете изпалненията за писти и само ако никои незастрашавате! защото има много нищо неподозиращи хора на пътя и автомобили никой от тях незнае какво сме намислили! И аз карам като луд и сега много се стреснах като прочетох това тук защото аз съм следващия с турбо и дано не сполита никои судбата на анатоли! Така е хората са напарвили много коне но и спирачки неможем да подминаваме факта че скачат 50 100 коня в колите ни и ние да си мислим че сме в безопасност,най малкото че силата е повече и управлението не е като до сега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Любомир Велчев

Сега разбирам.Важното е да сме жив и здрави,а кола се купува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Жалко за колата,но важното е че всички сте живи и здрави.Знам какво му е в момента на Анатоли защото и аз го преживях същото преди няколко дни,жестока верижна катастрофа на Цариградско с колата на брат ми.Пак казвам важното вие да сте наред майната и на ламарината

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Само да добавя - не си махайте Airbag-а заради спортния волан и слагайте коланите, тези двете спасяват живот наистина, ако не бяха те този пост щях да го пиша от отвъдното!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

радвам се, че всички са живи и здравикъсно е да казвам да внимаватено от новини като тази, ми настръхват космите на врата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

!!! добре че сте живи и здрави. Трябва да се внимава когато колата става по бърза.преди година и аз преживях подобно нещо но както казаха колегите кола се купува живот не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

Бързо възтановяване ви пожелавам и да се пазите пове4е за напред!

Редактирано от Salamander

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Наистина е вярно ...повечето колеги ги човърка колко вдига,а после колко спира.Нека тази тема стане важна ... и да е малкото ангелче дето връща разума. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

не съ чел постове от доста дни и чак сега виждам ... много съжалявам за случилото се и искрено се радвам ,че няма пострадали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

проблема не е бил в спирачките а в шофиора са толи ще се научи да не си дава колата наи хубавото че всики са живи и сдраи и турбото също

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...