vojdazlatitu 1 #1 Публикувано 26 Април, 2014 Рейката ми тропа и се чудя дали да я рециклирам и да се надявам да не почне пак да тропа или да си търся втора употреба? Но тя е слабо място на 7-ма генерация,затова питам дали след фейслифта проблема е оправен или пак е проблемна? Ако са я оправили,да си търся втора употреба от фейслифтовата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Danielmo 1 #2 Отговорено 26 Април, 2014 Рейката не е счупена колега,няма нужда да я сменяш.Има да се сменят няколко дребни неща и ще спре да тропа.Прочети последните 4-5 страници на темата "Всичко за Сивик 7ма генерация" за повече подробности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vojdazlatitu 1 #3 Отговорено 28 Април, 2014 Благодаря.Знам,че се рециклират,но ме интересува дали на фейслифтовата рейката е по-здрава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Danielmo 1 #4 Отговорено 28 Април, 2014 Същата е колега. За съжаление не е отстранен този проблем. Като цяло във фейслифта промените са козмети4ни. Единствено турбината е по-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vojdazlatitu 1 #5 Отговорено 28 Април, 2014 ОК Мерси.Значи все пак ще рециклирам.Към Варненци - някой да е минавал тази процедура с рециклирането и съответно изпитан майстор ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове