Jump to content
Guest chavdu

Има ли някакъв начин...

Recommended Posts

Guest chavdu

някой правил ли го е тоя номер .. и има ли начин въобще??? благодаря !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

По принцип с теслета или чука може но по правилно ще е да сложиш фланци от 100 на 98

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

По принцип с теслета или чука може но по правилно ще е да сложиш фланци от 100 на 98

интересно какво трябва да представляват тези фланци ... ако не разшириш отворите на джантата ... какво постигаш ? Редактирано от chavdu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Става,но трябва да сложиш центрираща втулка :blink: инак не можеш да ги центрираш точно и ще ти бият!Аз съм карал с такива джанти от Фият и нямаше проблем ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

Става,но трябва да сложиш центрираща втулка ;) инак не можеш да ги центрираш точно и ще ти бият!Аз съм карал с такива джанти от Фият и нямаше проблем ;)

...ако пасва 100% централния отвор .. да разбирам че проблеми няма да имам ? чух мнения , че щели да "бият" ала бала ... и да се износват елементи по ходовата част ... ти като някой който е минал през това. . някакви подобни наблюдения ? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Става,но трябва да сложиш центрираща втулка :) инак не можеш да ги центрираш точно и ще ти бият!Аз съм карал с такива джанти от Фият и нямаше проблем :)

...ако пасва 100% централния отвор .. да разбирам че проблеми няма да имам ? чух мнения , че щели да "бият" ала бала ... и да се износват елементи по ходовата част ... ти като някой който е минал през това. . някакви подобни наблюдения ? :)
Да,там е тънкия момент :) Ако е по-голям правиш втулки от метал некъв слагаш да влиза плътно джантата и караш смело :angry: Няма да имаш проблеми и да бият :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...