Jump to content
Guest Harvester_of_Sorrow

Да не ви подгонят!

Recommended Posts

Та значи внимавайте че ако и нашите КУКИ имат таквиз police cars ще ни стане мноо мъчничко! Обърнете внимание какво слиза от колесара в Англия:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Та значи внимавайте че ако и нашите КУКИ имат таквиз police cars ще ни стане мноо мъчничко! Обърнете внимание какво слиза от колесара в Англия:thumbs1:

Лудница :fun: ,напълниха ми душичката :D:lol::cool: !Ми дано и наще се сдобият с подобни машини,че да е по-интересно!Не ,че имам против астричките :D:lol: ,ама......... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Лудница :D ,напълниха ми душичката :D:lol::cool: !Ми дано и наще се сдобият с подобни машини,че да е по-интересно!Не ,че имам против астричките :fun::lol: ,ама......... :P
Редовно ги разстрелвах с д15-ката,астрите повече от 180 не могат :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

като бях в Англия ми направи впечатление че караха само Форд или Хонда:thumbs1:беше пълно с новите Акорди 2,4 нашарени с лепенки и лампи:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbull

Е те и наште куки ги има там с Поршето, Аудито и Мерцедеса :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

И коли HONDA има ама и мотори HONDA ,че и с кош ;) Абе карат коли полицаите хич да не е :blink:

Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Карат карат,ма нема бензин :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

На мен ми стори че някои са попнати доста некадърно на фотошопа. Лошото е че по-голямата част от тях са реално съществуващи коли на служба. Не ми ще нашето Порше да ме изпъне на магистралата. ;):)

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Повечето са конфискувани сигурно от някоий рейсър - Japanския Скайлайн 100%.Ако имах и аз неква такава возия щях да се дърпам с куките с такива коли еи така за спорта. Мисля че глобата в тоя случай ше си струва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

В англия преди време имаше БМВ 540и. Бегайте му...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повечето са конфискувани сигурно от някоий рейсър - Japanския Скайлайн 100%.

Ако имах и аз неква такава возия щях да се дърпам с куките с такива коли еи така за спорта. Мисля че глобата в тоя случай ше си струва ;)

Само да кажа в Япония Скайлайните не са конфискувани а са произведени специално за нуждите на полицията;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

А те(Скайлайните), са еба$ти манията ;);) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

само че скайлайните не са GT-R а обикновени 180 коня със задно ... нищо специално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Да бе 180 коня - нищо специално. Не могат да се мерят с наще могъщи лади и астри :)Ако може и за мен една такава "не специална".

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Да бе 180 коня - нищо специално. Не могат да се мерят с наще могъщи лади и астри :rolleyes:Ако може и за мен една такава "не специална".

в един епизод на Best Motoring, Кейичи учеше полицаите на тънкостите на карането, на полигон си бяха направили мини писта.та такъв страничен наклон на кола, не бях виждал ... а съм изправял москвича на 2 гуми!Пак ви казвам, полицейските скайлайни не са нищо специално ... все едно да сравняваш полицейска астра с VXR даже още по-зле. те в fast&furious бяха прави - ако караш по-бързо от 180, полицията не те гони

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Да бе 180 коня - нищо специално. Не могат да се мерят с наще могъщи лади и астри :lol:Ако може и за мен една такава "не специална".

в един епизод на Best Motoring, Кейичи учеше полицаите на тънкостите на карането, на полигон си бяха направили мини писта.та такъв страничен наклон на кола, не бях виждал ... а съм изправял москвича на 2 гуми!Пак ви казвам, полицейските скайлайни не са нищо специално ... все едно да сравняваш полицейска астра с VXR даже още по-зле. те в fast&furious бяха прави - ако караш по-бързо от 180, полицията не те гони
Тоя епизод беше голям ...големи лумпели беха тия дето ги учеше :D ..имаше и скрити таланти....доколкото знам в япония е 180 ограничението на максималната скорост при колите още като излизат от завода....ако минеш с повече от това найстина няма смисал да ги гониш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя епизод беше голям ...големи лумпели беха тия дето ги учеше ;) ..имаше и скрити таланти....доколкото знам в япония е 180 ограничението на максималната скорост при колите още като излизат от завода....ако минеш с повече от това найстина няма смисал да ги гониш :D

А защо и тук не го направят така ма... мууууууууу:rolleyes: Тогава и който може кара с 200 и полицаите не се занимават с гонки и така:lol: Щом искаш да караш с 200 карай:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...