Jump to content
Guest ian

Нов член...

Recommended Posts

Guest ian

Здравейте,След няколко месечно търсене и оглеждане насам-натам най-накрая мога да се похваля, че снощи в късна и тъмна доба се сдобих с ключовете на един Акардион! ...96-ти набор, би-литров и автоматричен.Първа Хонда, първа японска кола (не че кой знае колко други са минали през мен, ама имам някакво виждане от първа ръка за немски, френцки и талянски)... Началните впечатления са доста приятни, надявам се като излезе от бокса маркирана, каскирана и със сменени ремъци, масла и т.н. положителните впечатлявания да продължат...Много здраве на всички, и добре заварили в клуба :thumbs1: !P.S. Благодаря на Сашо (Ombre) за огледа, който направи на другия Акорд, който гледах последно и за експертното му мнение, с което ми помогна. Снощи "работата" стана доста бързо с този, който взех... та нямаше време да изчакам да се върне той на работа, за да му го закарам и него. Разбрах, че е в болнични и му пожелавам скорошно възстановяване!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Добре дошъл и честито!!!! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

честито и добре дошъл сред нас.и когато се върнеш по Ямбол да се обадиш :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Честито и много безаварийни км..... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ian

Благодаря за поздравите и пожеланията! Да ви се връщат!

честито и добре дошъл сред нас.и когато се върнеш по Ямбол да се обадиш :thumbs1:

Аха, ще се обадя задължително...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Хайде, да ти е честит новия акордион и да свириш добре на него ;) Милиони безавариини километри ;):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Честито и на теб ;)В последно време членовете на клуба се множат с невероятна скорост / с каквато се движат и хондите :blink:;) / !А и доста хора от Ямбол също започват да го посещат , което супер много ме кефи ;) да сте живи и здрави - и ти и хондичката ти ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...