Guest ian #1 Публикувано 7 Февруари, 2007 Здравейте,След няколко месечно търсене и оглеждане насам-натам най-накрая мога да се похваля, че снощи в късна и тъмна доба се сдобих с ключовете на един Акардион! ...96-ти набор, би-литров и автоматричен.Първа Хонда, първа японска кола (не че кой знае колко други са минали през мен, ама имам някакво виждане от първа ръка за немски, френцки и талянски)... Началните впечатления са доста приятни, надявам се като излезе от бокса маркирана, каскирана и със сменени ремъци, масла и т.н. положителните впечатлявания да продължат...Много здраве на всички, и добре заварили в клуба !P.S. Благодаря на Сашо (Ombre) за огледа, който направи на другия Акорд, който гледах последно и за експертното му мнение, с което ми помогна. Снощи "работата" стана доста бързо с този, който взех... та нямаше време да изчакам да се върне той на работа, за да му го закарам и него. Разбрах, че е в болнични и му пожелавам скорошно възстановяване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #2 Отговорено 7 Февруари, 2007 Добре дошъл и честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #3 Отговорено 7 Февруари, 2007 честито и добре дошъл сред нас.и когато се върнеш по Ямбол да се обадиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #4 Отговорено 7 Февруари, 2007 Честито и много безаварийни км..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ian #5 Отговорено 7 Февруари, 2007 Благодаря за поздравите и пожеланията! Да ви се връщат! честито и добре дошъл сред нас.и когато се върнеш по Ямбол да се обадиш Аха, ще се обадя задължително... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #6 Отговорено 7 Февруари, 2007 Хайде, да ти е честит новия акордион и да свириш добре на него Милиони безавариини километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #7 Отговорено 7 Февруари, 2007 Честито и на теб В последно време членовете на клуба се множат с невероятна скорост / с каквато се движат и хондите / !А и доста хора от Ямбол също започват да го посещат , което супер много ме кефи да сте живи и здрави - и ти и хондичката ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #8 Отговорено 8 Февруари, 2007 хаиде 4естито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове