Miroslav.Ivanov 0 #1 Публикувано 17 Април, 2014 Здравейте колеги, Искам да взема един Civic '97 година за служебна, но има проблем с рейката. От друга страна имам Civic '96 D15Z6, ударен, който разпродавам на части и все още имам рейката от него. Та въпросът ми е дали рейките между двете са съвместими? Благодаря ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-vtec 6 #2 Отговорено 1 Май, 2014 Мисля че са съвместими. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #3 Отговорено 26 Юни, 2014 Ремонт на рейката е 320лв. при най-добрите в София и забравяш,възможно е и другата рейка да даде проблем(теч или тропане)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musho 6 #4 Отговорено 27 Юни, 2014 Колега,къде се намират най-добрите в София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #5 Отговорено 27 Юни, 2014 ако напиша сигурно ще ме резнът за дълго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове