Tonji 458 #1 Публикувано 9 Април, 2014 (Редактирано) Кой с какво, колко време и дали се е занимавал с бойни изкуства? И искам да попитам има ли Wing Chun - исти от София или студ. град може да се съберем някой път да потренираме Редактирано 9 Април, 2014 от Tonji Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #2 Отговорено 27 Април, 2014 1год.тренировки нинджитсувинг чун не съм тренирал,но самия си направих "дървен човек" за тренировки но,нема как да доидам за да тренираме защото живея в Македония.Поздрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #3 Отговорено 27 Април, 2014 ЯЯ може ли да видя Манекена защото и аз искам да си направя ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #4 Отговорено 27 Април, 2014 до вечера ше качам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #5 Отговорено 27 Април, 2014 Ето гооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #6 Отговорено 27 Април, 2014 Що годе добре си се спрaвил Брaво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #7 Отговорено 27 Април, 2014 Мерси колега,бая работа бе-беше дърво от гората си го изсекох,оправих го и за подигравка сложих му очи-сега се казва Mokujin -Tekke, сети ли се? Ти от колко време тренираш винг чун? Само това ли си тренирал? Какви техники има ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #8 Отговорено 27 Април, 2014 Сaмо Винг Чун колегa.. от почти годинa.. то е предимно с ръцете и нямa удaри с крaкa но е предостaтъчно.. чудесен е и учителя и хорaтa с които тренирaм и рaзвивa търпението, мисленето .. aбе поне нa мен ми хaресвa aдски много .. гледaй филмa IP MAN той е един от нaй добрите в светa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #9 Отговорено 27 Април, 2014 A при Нинджутсото кaквa е идеятa? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #10 Отговорено 27 Април, 2014 Знам че е техника с раце предимно,знам и филма Ip man 1,2, (SPL, Return of Chen Zhen,Flash point) всички с Donnie YenВъв нинджитсуто има много неща: оръжйе,техника с раце,крака,захвати,чупене кокали,падове,техники за изкачване на дърво,камуфлажи,правене на отрови.... Голяма палета на неща са измислили японците сенсей във нинджитсуто.Но,недей да ме разбереш погрешно,не казвам че винг чун не е качествена техника.Всепак Брус Ли е основател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #11 Отговорено 28 Април, 2014 Не е основaтел брус ли, a Ип Мaн.. Брус Ли е негов ученик и ти нaпрaво си,нинджa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #12 Отговорено 28 Април, 2014 Верноооо че Ип Ман е основателя,текна ми късно аз нинджа? ето нинджа:https://www.youtube.com/watch?v=elDsNPPo96oмного има от него,само пиши на youtube 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bbobbatta 2 #13 Отговорено 29 Април, 2014 (Редактирано) Аз преди година случайно се запалих по айкидо. За съжаление свободното време не стига- за това време взех само едно кю и сега съм 6то. Иначе до преди това никакви бойни изкуства. Редактирано 29 Април, 2014 от bbobbatta 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #14 Отговорено 29 Април, 2014 От айкидото научих първоначалните падове и подобни неща като въртене на земята,хубаво е айкидо,но винаги трябва да го комбинираш с друга техника в която има удари защото малко са ударите в самото айкидо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #15 Отговорено 6 Август, 2014 Преди около година - две, почнах да тренирам Shinkyokushin Карате . . . обаче времето не стига . . . А пък много ми се тренира и сега, замислям пак да почвам при стария Сенсей . . . Осу. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #16 Отговорено 20 Ноември, 2014 Има ли някой запален Винг Чунец??? Мисълта ми е да се събираме да тренираме (Гр, София) .. ако има навити пишете тука или на ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове