Jump to content
Guest ИВО

запитване за нови поправки в закона за движние по пътищата

Recommended Posts

Guest ИВО

Колеги преди десетина дни ми казаха че имало някакви добавки в закона и проверяващите от КАТ ще ли дори да глобяват, та трябвало във всеки автомобил да има светлоотразителнаа жилетка която да бъде поставена на видимо място за да я обличаш когато сменяш гума нощно време. Някои знае ли нещо по въпроса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Не вярвай на всичко ,което четеш! :D За сега такива работи няма,всичко си е по старому :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Е в т'ва ако има истина - по-голяма глупост не можаха да измислят !

Аз всяка нощ сменям гуми на цариградско и затва трябва да си държа жилетка на видимо място в колата хахаха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BurZz

Във всички страни в Европа ( западна към където се стремим ) е задължително да имаш такава жилетка в колата. Никой не е казал че трябва да е на видно място. Можеш да си я държиш в багажника. Презумцията е че ако се случи нещо и спреш на пътя да оправяш нещо по колата ( не само гума ами каквото и да е ) като си я сложиш да се виждаш от далеч. Нищо лошо няма в това според мен - даже обратното. Нищо няма да ни стане. Така пазим и себе си и другите на пътя. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Прав си ... но въпроса беше за видимото място :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Във всички страни в Европа ( западна към където се стремим ) е задължително да имаш такава жилетка в колата. Никой не е казал че трябва да е на видно място. Можеш да си я държиш в багажника. Презумцията е че ако се случи нещо и спреш на пътя да оправяш нещо по колата ( не само гума ами каквото и да е ) като си я сложиш да се виждаш от далеч. Нищо лошо няма в това според мен - даже обратното. Нищо няма да ни стане. Така пазим и себе си и другите на пътя. :D

и как ще отидеш до багажника да я облечеш? нали проблема е точно докато слизаш от колата и/или си зад нея

Не вярвай на всичко ,което четеш! :D За сега такива работи няма,всичко си е по старому :)

да ни информираш ако има промени please

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Във всички страни в Европа ( западна към където се стремим ) е задължително да имаш такава жилетка в колата. Никой не е казал че трябва да е на видно място. Можеш да си я държиш в багажника. Презумцията е че ако се случи нещо и спреш на пътя да оправяш нещо по колата ( не само гума ами каквото и да е ) като си я сложиш да се виждаш от далеч. Нищо лошо няма в това според мен - даже обратното. Нищо няма да ни стане. Така пазим и себе си и другите на пътя. :)

и как ще отидеш до багажника да я облечеш? нали проблема е точно докато слизаш от колата и/или си зад нея

Не вярвай на всичко ,което четеш! :D За сега такива работи няма,всичко си е по старому :D

да ни информираш ако има промени please
Е ,как бре ;) То се знае,че съм насреща ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Поредната тъпотия родена от смешниците които ни управляват :) Сега като караме с включени фарове през деня,нещо да се е променило???Намаляха произшествията или какво :D ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...