Jump to content
Anastass

Лети джанти, проблем с гайките

Recommended Posts

Здравейте приятели.. Много се надявам някой да ми помогне.. С Honda Civic 1.4 is съм и си сложих преди два дни оригиналните хондови лети джанти 14ки, но не ми стават капаците на джантите, тъй като гайките ми са доста дълги.. Та мисълта ми е,трябва ли да си купувам нови по-къси гайки или има някакъв вариант да се справя с тоя проблем.. Защото така без капаци доста грозни стоят джантите... Дано някой може да ме посъветва, ако няма как да се оправи поне от къде да си намеря гайки на по достъпна цена,защото гледах някакви, но са много скъпи.. :) 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вземи си къси  втора ръка от кола на части или ги бартеросаи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вземи си къси  втора ръка от кола на части или ги бартеросаи

Май и така ще направя, благодаря ти.. имаш ли представа какви пари ще са долу горе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом са под капаците и не се виждат занеси ги на стругар да ти ги скьси. Бих ти ги направил ама сьм от Пловдив.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разгледаи в форума има доста коли на части -пиши им на ЛС

може и за 20лв да намериш...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тез гайки на Хонда ми се зави свят!Преди 2-3 седмици си взех Акордеон 7ца,с много готини джанти на Хонда оригинални...та така де,като ходих на оглед в Хонда ми казаха,че трябва да си взема оригинални гайки за въпросните джанти,понеже предният собственик е сложил ментета...това добре,но като попитах за цената на гайките ,ми обявиха 8 евро на парче.Обикалях по моргите в Кьолн и околието,ама ЯДЕЦ...Хонди никакви .Бааа тез  Гайки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...