J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 31 Март, 2014 Здравейте! Мисля да купя angel eyes фарове,или по точно ето такива http://www.spk.pt/media/upld/swh01b.jpg само,че четох ,че е възможно да не могат да се регулират.Как става регулирането и какво да правя ако не могат. Имат H1 крушка на дългите и ксенонова на късите (предполагам трябва да е пак H1)Какво друго ми трябва за ксенона,и ако може направо да ми препоръчате от къде да го купя(може и от сайт),защото хич не ги разбирам ксеноните. И понеже много хора карат с такива фарове-какви са ви впечатленията от лупите осветеноста и т.н.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #2 Отговорено 2 Април, 2014 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiVaNeT0 0 #3 Отговорено 3 Април, 2014 могат да се регулират с кръстата отверка на късите се маха има капаче което е за да не влиза вода и под него се регулират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #4 Отговорено 3 Април, 2014 И аз карам с такива фарове. Регулират си се без никкакъв проблем. Първоначално бях с крушки Филипс Найт Брейкър и светеха в пъти по добре от оригиналните фарове. Сега съм с Ксенон и разликата е огромна. За да подкараш ксенона ти трябват само два баласта и си в играта. Фаровете променят много визията и светят в пъти по добре от ОЕМ-ските. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 3 Април, 2014 А има ли значение какви ще са баластите?Смисъл,че не знам колко W са крушките(ще разбера като ги взема де),и колко горе долу струват(двете).Гледам цени от 30-300лв за едната.Търся скъпи и хубави,но и да не са най-големите буклуци.Също и мисля да сложа ксенон и на дългите,Има ли значение какви трябва да са и трябва ли да са още две за дългите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #6 Отговорено 5 Април, 2014 Колеги препоръчайте ми Ксенон Х1 от къде да го поръчам какъв модел и т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiVaNeT0 0 #7 Отговорено 20 Април, 2014 Гледай колега хубаво че се напълни пазара с адски много ментета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #8 Отговорено 21 Април, 2014 Виж сайта bktuning.netSent from my HTC One mini using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #9 Отговорено 3 Май, 2014 Малко са кръстосани,трябва да ги наместя от болтовете но светят много по добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
'KrAsY' 5 #10 Отговорено 17 Май, 2014 И аз от скоро имам същите фарове и съм много доволен от тях, а колкото до реглажа - при мен е съвсем лесно. Трябва ми само ключе 8. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiVaNeT0 0 #11 Отговорено 22 Май, 2014 Супер е станало визията се променя веднага супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове