Jump to content
Guest lady_evil

моля помогнете! мисля да си купя Honda Civic

Recommended Posts

Guest Tino

Еми 1 кола като е 4итава и от Зимбабве да я вземе6 се тая.Не разбирете ли 4е си4ко е до късмет.Дали е Хонда или някаква друга марка няма зна4ение.Застава6 на Кулата или отива6 в Кюстендил примерно и си 4ака6 автовоза с твойта Хонда....така 6те я види6 в състояние преди да е напудрена и излъскана кат лампено 6и6е. :D

Няма как да е читава ако е от ИТАЛИЯ гаранция 100% че ще има нещо прецакано тия са по-зле и от нас в подръжката и сервизирането а за Дупница, Враца, Монтана и Горубляне всички знаем че ги взимат точно от там или след тежък удар от германия след покупка си пригответе още поне 5-600лв за ремонтчета и смяна на консумативи на мен ми отидоха 750лв. след подобна покупка от Монтана :P
Моята е от Италия и след 40 000 км по българските пътища и яко ръчка не и посмя да гори масло , до сега не съм сменял нищо по окачването освен един лагер и маншон !!! и на всчичкото отгоре я купих от Горубляне !!! на инвалид за 4000 лв преди 3 години :P сигурно съм единствения късметлия в цяла България :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Пишете и мене към "Италианските" късметлии :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

И мойта е италианка :D .......след смана на консумативи въобще не се е обадила :D

Редактирано от beneton4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

и мойта е от италия, и нямам проблеми. салонът също е много запазен, дори не е пушено в колата. въпрос на късмет...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

точно така - до късмет е всичко, вярно, че италианците са жабари, но притежаването на Honda променя човека :D , аз обиколих цяла България (от Горублене през Дупница, Димитровград, Хасково, Стара Загора, Русе, Варна и накрая в родния ми град Бургас от кадето я и взех) докато си намеря возило и се натъкнах на доста читави коли внесени от Италия ( не само Хонди). Моята също е от там и за сега вече 3000км по българските пътища не е мръднала, не се е обадила, направил съм минимални разходи след покупката (смяна на масло и консумативи). Просто търсете, оглеждайте се и се ослушвайте. И нека късмета бъде с вас! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Айдееее, спретнахме си макаронджийски клуб :D Драгича е прав! И баш майстор да я гледа, късмета пак играе :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TYPE-S

И аз мойта я купих уж добре беше и като се почна след 2-3 седмици тампони отзад предницата почти всичко вкючително и рейката ремонт.АБС почна да дава грешки, което ме наведе на мисълта че колата ми е доста над 200 000км. въпреки показанията от 140 хил.км.Сега си я постегнах и се надявам скоро да нямам проблеми.Иначе ходовата част е здрава но не е рекордьор по здравина докато двигателите са невероятно здрави.Заслужава си покупката, удоволствието от карането е доста голямо...

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

Еми 1 кола като е 4итава и от Зимбабве да я вземе6 се тая.Не разбирете ли 4е си4ко е до късмет.Дали е Хонда или някаква друга марка няма зна4ение.Застава6 на Кулата или отива6 в Кюстендил примерно и си 4ака6 автовоза с твойта Хонда....така 6те я види6 в състояние преди да е напудрена и излъскана кат лампено 6и6е. :D

Няма как да е читава ако е от ИТАЛИЯ гаранция 100% че ще има нещо прецакано тия са по-зле и от нас в подръжката и сервизирането а за Дупница, Враца, Монтана и Горубляне всички знаем че ги взимат точно от там или след тежък удар от германия след покупка си пригответе още поне 5-600лв за ремонтчета и смяна на консумативи на мен ми отидоха 750лв. след подобна покупка от Монтана :D

Пишете и мене към "Италианските" късметлии :P

така е братче,като е хубава колата си е хубава,моя прелюд си е от Италия и като кола е страшно запазен,не че няма гадни коли ама ги има навсякаде,зависи как се поддържа,а и сега ги гледам от германия прелюдите дето идват-голи като врабчета,със кофти салони и.т.н :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

До някъде сте прави и за 'италянките', обаче вероятността да си земеш чиава кола от Германия е по-голяма от това да си я земеш от Италия(а не че там няма!!!) Същото важи и за кола от Враца, Монтана, Горубляне и т.н. ......

Наистина може да заключим, че сичко е до късмет, но не забравяйте че е важно и къде го търсиш!!!

Редактирано от CoolDevil

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Еми 1 кола като е 4итава и от Зимбабве да я вземе6 се тая.Не разбирете ли 4е си4ко е до късмет.Дали е Хонда или някаква друга марка няма зна4ение.

Застава6 на Кулата или отива6 в Кюстендил примерно и си 4ака6 автовоза с твойта Хонда....така 6те я види6 в състояние преди да е напудрена и излъскана кат лампено 6и6е.

:D

Няма как да е читава ако е от ИТАЛИЯ гаранция 100% че ще има нещо прецакано тия са по-зле и от нас в подръжката и сервизирането а за Дупница, Враца, Монтана и Горубляне всички знаем че ги взимат точно от там или след тежък удар от германия след покупка си пригответе още поне 5-600лв за ремонтчета и смяна на консумативи на мен ми отидоха 750лв. след подобна покупка от Монтана :)

Моята е от Италия и след 40 000 км по българските пътища и яко ръчка не и посмя да гори масло , до сега не съм сменял нищо по окачването освен един лагер и маншон !!! и на всчичкото отгоре я купих от Горубляне !!! на инвалид за 4000 лв преди 3 години :) сигурно съм единствения късметлия в цяла България :)

Тино- абсолютно не си

моята е същата- баси тормоза на тая кола и е приложен от иначе милата мен-това поне всички го знаете. В седмицата задължително излиза по 4 пъти извън София по 150 км средно . Карам я сякаш я мразя - не за друго, но пътищата ни карат с ниски коли като моята да се чувстваш като насилник- а я обичам повече от всеки друг метал срещан в живота си-включително онези с ювелирните изработки.

от Италия е 'кво

дава ми десетки пъти повече отколкото мислих, че ще постигне- на всичкото отгоре откак я имам съм в ръцете и аз -не тя в моите -' щото И разчитам

е и аз така - няма такъв късмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля да си купя Honda Civic,но преди това искам да знам предимствата и недостатъците на тези коли,понеже ще я купувам със заем и трябва да я изплащам 5 години. :( Спряла съм се на Honda Civic хечбек с 2 врати 95г.Искам да е японска,а не англииска.До 5000лв.Много Ви моля да ми кажете какви са предимствата на тези коли и къде са им слабите места.Скъпо ли излизат за поддръжка.Много ще съм щастлива да чуя мнението на хора,които карат Honda и разбират от тези коли.Благодаря Ви предварително! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз карам японка и сам много доволен.след смяната на задължителните консумативи не се е обаждала,дано да върви така добре :).колкото до това дали да е японка или англичанка,питах много приятели,които карат хонда и се занимават с коли и те ми препоръчаха японката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...