Guest Arminius #1 Публикувано 5 Февруари, 2007 Някой гледа ли го това снощи и в събота вечерта по НТВ.. бяха 2 теми, едната за имотите в събота и в неделя за автомобилите им... баси безобразието колко са нагли само.. http://www.ntv.bg/news/show_news.php?id=12621 тук е репортажа от 03.02.07 само за имотите им ... за колите не можах да намеря статия ,но и там е същата каша.. аман вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #2 Отговорено 5 Февруари, 2007 Мисля че е крайно време някой да влезне в затвора!Това си е измама с документи и укриване на данъци, а затова се лежи в затвора!Ако беше обикновен гражданин досега да са го изяли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #3 Отговорено 5 Февруари, 2007 Ако беше обикновен гражданин досега да са го изяликато нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #4 Отговорено 5 Февруари, 2007 Трябва да се махнат някои хора заради тия турбосери с извинение много хора гладуват а някой купуват земи на безценица и карат хубави коли на гьрба на други много по нуждаещи се хорица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #5 Отговорено 5 Февруари, 2007 (Редактирано) Вече нищо неможе да ме изненада. Все пак живеем в България. Моя шеф е същия. Повдигнаха обвинвние към фирмата за нелегална търговия и контрабанда, и пред очите ми нещата се оправиха с 1000 EUR. Ние се разминаваме пред кат с 10 лева а какво остава за големите риби с големите зделки. Бъдете реалисти. Хората които ще изгорят ще са жертвени агнета, пожертвани за благото и спокойствието на другите. Редактирано 5 Февруари, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Arminius #6 Отговорено 5 Февруари, 2007 аз не можах да го догледам снощи предаването щото се изнервих на мазните изказвания на всички интервюирани посерковци .. и как нагло нагло се подсмихваха някои на въпросите на журналистката ,един вид " я ми се разкарай от главата,аз съм недостежим" .. вбесих се и излязох навън..баси подигравката ,като всичко останало революция трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове