Jump to content
Guest ma4o

търся си куче

Recommended Posts

Guest ma4o

някои ако може да помогне :) мерси предварително :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

www.dog.bgПреди време подарихме на един пряител Хъски, купено от обява на този адрес. Хубавото е, че може да си пуснеш своя "търся". Успех :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

www.dog.bgПреди време подарихме на един пряител Хъски, купено от обява на този адрес. Хубавото е, че може да си пуснеш своя "търся". Успех :hondarulez:

мерси :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

може и Хъски :D

Аз имам хъски,на 3мес. е вече.Ако си в апартамент и/или нямаш много свободно време просто не си взимай такова куче.Първо-това е породата която е запазила най много от предците си вълците,затова ти трябва много време да го научиш на нещо и да те признае за шеф,много са инат.Второ-всекидневно се нуждае от много движение и физическа активност,а като порасне просто няма да му смогнеш.И трето-моето не знам ама е много зло.гледам го в двор с други кучета,ми те вече дигнаха ръце от него :D ,да не говорим че де кво има кофи ,обувки и др.ги разнася.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

може и Хъски :D

Аз имам хъски,на 3мес. е вече.Ако си в апартамент и/или нямаш много свободно време просто не си взимай такова куче.Първо-това е породата която е запазила най много от предците си вълците,затова ти трябва много време да го научиш на нещо и да те признае за шеф,много са инат.Второ-всекидневно се нуждае от много движение и физическа активност,а като порасне просто няма да му смогнеш.И трето-моето не знам ама е много зло.гледам го в двор с други кучета,ми те вече дигнаха ръце от него :D ,да не говорим че де кво има кофи ,обувки и др.ги разнася.

Подобни симптоми проявяват всички подрастващи кутрета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

Хъскито е като Хондата - веднъж вземеш ли си, друго куче няма да ти се иска. Но има няколко много важни неща: за да се наложиш като шеф /както писа колегата 323f-fan / се иска много търпение и най-важното да не се изполва бой :blink:. Второ: хъскито иска разходка всяка сутрин и вечер и то не по 5 мин. - дали ще остава време за Хондите? И трето: за да не загубва инстинктите си е хубаво често да е сред дивата природа, за да се натича както трябва. Не искам да те плаша, но кучето ще ти отнема доста време, защото хъскитата обсебват собствениците си! Но вярвай ми, струва си;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...