Jump to content
Guest agyulev

Проблем с регулатор за гориво?

Recommended Posts

Guest agyulev

Много спешно се нуждая от информация от къде мога да намеря регулатор за горивото за Хонда Сивик Д15Б2 . Бензиновата помпа ми е нова , но регулатора заминава и натоварва помпата докрай и ще я хвърля за отрицателно време ако не намеря. Някой ако има информация, ще съм много благодарен. Ако знаете и горе-долу цената ще съм много благодарен.Благодаря и успехи !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Много спешно се нуждая от информация от къде мога да намеря регулатор за горивото за Хонда Сивик Д15Б2 . Бензиновата помпа ми е нова , но регулатора заминава и натоварва помпата докрай и ще я хвърля за отрицателно време ако не намеря. Някой ако има информация, ще съм много благодарен. Ако знаете и горе-долу цената ще съм много благодарен.

Благодаря и успехи !

Вземи си регулируем от МадКау.

за 66лв.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Попълни си профила от каде си.По лесно ще ни е да ти помогнем.В София при Омбре има поне 2бр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

нека иа з да се възползвам някои да има регулируем например вебер? на нещо по тънка цена 2ра ръка?ако има нека драсне едно ЛС благодаря :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest agyulev

Само да допълня :Колата прави проблема от време на време. По-принцип, когато сутринта я запаля-няма никакъв проблем. Всичко е нормално, но ако я изгася и после се опитам пак да я запаля, вече се чува шума от помпата. А след проверката в този регулатор се оказа проблема. Аз съм от Бургас и ако има някой от тук който може да даде прясна информация къде в града мога да намеря ще съм много благодарен !Поздрави !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Струва ми се че в града ще ти е малко зор да намериш. Поне аз останах с впечатление че Бургас не е точно "Меката" на хондаджиите, но пък който и колега да ти предложи, има ЕКОНТ :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest agyulev

Благодаря.Много интересно, че днес колата не ми направи никакъв проблем. Когато иска го прави-когати не иска не! но определено ще трябва да сменям, за да не се наложи после заради него да сменям и помпата . Ще видя как е момента с поръчката от нета. Благодаря ви многоПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

Струва ми се че в града ще ти е малко зор да намериш. Поне аз останах с впечатление че Бургас не е точно "Меката" на хондаджиите, но пък който и колега да ти предложи, има ЕКОНТ ;)

ем да ама никой не ми предлага май никой няма :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Ако не си намерил пиши или 0898 668 247 :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest agyulev

Да ви се похваля. Вече взех регулатор и го монтирах днес на колата. Стана перфектно. Регулатора ми струваше 75 лв. от topspeed.bg а транспорта до Бургас 5 лв. За 20 мин. го монтирах, като старият регулатор направо го махнах и чрез пластината която върви в комплекта го монтирах направо към карбуратора. Сега остава да намеря точното налягане на което работи за да стане всико ОК!Пробвах на 3 атм. на 2.4 атм. и на 2.8 атм.Някой ако има идея и препоръка на колко да го наглася ще съм му благодарен.Успехи.П.С. Изключително добре стои на колата между другото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

значи за по сигурно погледни в аутодата! ако не имам инфо но не е потвърдено че на вс .хонди е на празен ход 2 бара и на пълно настапване макс 2,8 бара! моя прелюд и той на толкова бачкаше, аз сега като си монтирах вебер го пуснах на 4 но дойде повече защото на макс утиваше и повече сега ще го законтря на 3,2 бара и махам вакуума за да се държи постоянно налягане от 3,2 бара без да има падове :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest agyulev

Здрасти отновоВ Аутодатата го дават между 2.45 - 2.85. Та и затова незнам колко точно да го наглася. Сега съм го оставил на 2.8 но немога да намеря някаква сериозна разлика межу 2.4 и 2.8 - а не съм го мъчил на 3.2/ Утре ще пробвам.Ще окаже ли осезаема разлика в разхода на гориво или не?Благодаря и успехи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...