Stef@n 15 #1 Публикувано 22 Март, 2014 Значи преди седмица след големите дъждове, паля колата и качвам едни приятели, по едно време ми казват, че задните седалки са мокри ?? Проверявам вярно и то много мокри сякаш е излята 2/3 литрова бутилка с вода. Махам задната седалка - мокро и то доста. Отварям отзад багажника, махам резервната гума и в нишата където стои гумата доста вода, поне до половината. Огледах уплътнението на задната врата изглежда здраво, закарах я при един познат монтьор и той я гледа даже я тества с една кофа и нищо ?? Страното е, че облегалките не бяха мокри само седалките, отзад поставката която е закачена на задния капак също не беше мокра ? От къде може да е текло, и какво да направя за да установя причината ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #2 Отговорено 23 Март, 2014 Виж уплътненията на стопа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #3 Отговорено 23 Март, 2014 Както каза колегата виж уплътненията на стопа .. моите ги лепнах със силикон и проблема се реши ... изсуши си кората за да не мухляса и другия вариант е от шибидаха ако има такъв ... успех .. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef@n 15 #4 Отговорено 23 Март, 2014 Благодаря, и аз мисля, че е от стоповете щото днес я закарах на автомивка и помолих да я понапръскат повече и протече точно под тях. @Mickelangelo и аз мисля да ги свалим и да уплътним със силикон, но ако някои има по-добра идея може да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diedarling 7 #5 Отговорено 23 Март, 2014 Това май при тоя модел си е детска болест Имах същия проблем с вода в багажника, оправи се след намесата на ръчичките и малко повече силикон 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef@n 15 #6 Отговорено 24 Март, 2014 Моята има удар отзад и стоповете не са "наместени" много добре Ще играе силикона явно, благодаря на всички включили се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #7 Отговорено 27 Март, 2014 преди да ги залепя с силикон единия ми се пълнеше с вода и просто дупнах една много малка дупчица най отдолу да си изтича и проблема се реши 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef@n 15 #8 Отговорено 30 Март, 2014 Днес я закарах при един познат, свали стоповете и почисти с кореселин там където контактува уплътнението на стопа. Самото уплътнение беше читаво, обаче който ги е монтирал предния път е спестил едната гайка. После изполва някакъв водоустойчив силикон, сложихме и 4 гайка и сега остава да завали за да се види дали пак ще тече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA CIVIC 79 1 #9 Отговорено 24 Април, 2014 На тези хонди им е слабото място явно,мойта е същата и течеше под лайсните от точковите заварки на тавана свалихме ги почистихме и с лепилото с което лепят джамовете и готово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-vtec 6 #10 Отговорено 1 Май, 2014 (Редактирано) С повече силикон, се оправят нещата. Редактирано 1 Май, 2014 от honda-vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef@n 15 #11 Отговорено 3 Май, 2014 Май в крайна сметка е това - повече силикон. За левия стоп се наложи още един път да го сваляме, пак силикон и поне за сега уж държи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #12 Отговорено 12 Май, 2014 Мен ако питаш, не чакай дъжда за да си провериш работата, ами съчетай проверката с едно измиване на колата на водоструйката Тогава най лесно си проличава откъде какво тече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #13 Отговорено 14 Май, 2014 Мен ако питаш, не чакай дъжда за да си провериш работата, ами съчетай проверката с едно измиване на колата на водоструйката Тогава най лесно си проличава откъде какво тече. Подкрепям на 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef@n 15 #14 Отговорено 14 Май, 2014 Благодаря, и аз мисля, че е от стоповете щото днес я закарах на автомивка и помолих да я понапръскат повече и протече точно под тях. Дъжд всеки ден, що да давам пари за автомивки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове