moondevil 4 #1 Публикувано 20 Март, 2014 Здравейте колеги от скоро стрелката на бензина застана малко над половината на скалата и не мърда на никъде, някой имал ли е такъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #2 Отговорено 22 Март, 2014 колеги кажете как да изкарам от резервоара мерилката за бензина. Застанал е в средно положение и не слиза стрелката. когато извадя буксата пада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #3 Отговорено 24 Март, 2014 никой ли не е вадил поплавъка от резервоара на civic 6 хеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #4 Отговорено 31 Март, 2014 аз имам същия проблем ама на мен ми застава на минимума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 31 Март, 2014 Махате задната седалка после махате ламаринката и след това мисля,че е на болтове,развивате и вадите поплавъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #6 Отговорено 13 Април, 2014 Тоя поплавък може ли да се рециклира или се слага нов, защото имам същият проблем - стрелката ми седи почти на минимума и не реагира особено когато сипя 20л примерно, но работи.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 14 Април, 2014 Вадите поплавъка закачето му буксата,давате на контакт и започвате да движите поплавъка до горе и до долу(като го задържате докато мръдне стрелката).Имах същия проблем оказа се,че резервоара ми е смачкан от долу,а точно там пада поплавъка и не слиза по надолу от едно положение на скалата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове