Jump to content
Guest Orlin

Изгоряла крушка на фар или проблем с ел. инсталация?

Recommended Posts

Guest Orlin

Привет. От няколко дни спря да ми свети десният фар, но само на къси (на габаритни и да дълги светлини е наред). Понеже знам, че е една крушката за къси и за дълги се чудя дали проблема е в крушката или в ел.инсталацията. Бащата каза, че е крушката, понеже били 2 жички за 2-та режима. Кажете моля, крушката ли е, или е ел. проблем? Ако е крушката, знам какви да си купя (цяла тема има по повода :dry: )Благодаря предврително :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Бащата каза, че е крушката, понеже били 2 жички за 2-та режима.

:dry: Вземи оригиналната и си купи същата. Така е най сигурно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

Мислех си за Osram Bilux H4 Silverstar, понеже не съм много доволен от късите. В темата за подобряване на светлините, този модел крушки са едни от препоръчаните, а и искам някоя глезотиика да си направя :D

Утре ще хвърля едно око на фаровете, токувиж успея сам да сменя крушките :dry: Приемам други предложения за крушки и варианти за проблема (ако някой си мисли, че не е изгоряла крушката)

Поздрави и отново благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Да , 2 жици са в една крушка , баща ти е напълно прав :D Много ясно ,че сам ще си я смениш ,не е философия /само веднъж да успееш да освободиш скобата, че аз първо я гледах на тъмно и не успях :D /. Крушки вземи каквите решиш , Bosch plus 60 също са хубави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Ако си се навил за Osram, ми се обади ще ти ги намеря на далавера.Но един колега си купи такива и да ти кажа няма кой знае каква полза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

абе Силвърстар са по-ярки от "обикновените".Много ясно че Чудо е невъзможно, дето се вика един рефлектор на години нема как да е като нов...Ксенона е истината, стига човек да може да си го позволи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

...Крушки вземи каквите решиш , Bosch plus 60 също са хубави.

Аз лично съм се напатил от ментаци на Бош и ги отричам като марка почти на 100%.За крушки добре си се ориентирал към Осрам +50%, също така много познати са ми казвали че са много доволни и от крушките на Филипс, пак +50% повече осветеност, но не мога да се сетя как се казваше модела. Аз лично слагам Осрам Силверстар.Аааааааа и друг съвет, мен лично ми беше изгоряла само едната и само нея смених с +50% и да си кажа честно ме дразнеше как се вижда на пътя, затова си купих и смених другата, тъкмо ми остана старата за резервна. Така че моят съвет е ако имаш финансовата възможност да смениш и двете.Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

тъкмо и аз щях да пиша, че като си купи една такава, после ще си купи и още една :D но са ме изпреварилип.п. не очаквах чак тема за смяна на крушките на фаровете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Ако си взимаш въпросния Осрам е добър :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз лично съм се напатил от ментаци на Бош и ги отричам като марка почти на 100%.

Прав си , аз също не купувам нищо бош . Ама крушките стават :D Правят ги мисля ,че беше в Унгария.Така че ги отричам на 99% :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BurZz

Аз карам с въпросния OSRAM +50%. Отлични са крушките. Предните ми бяха Филипс пак някакъв топ модел но не се сещам точно какъв, също много добри. Светят едно такова много студено синьо. Минах на OSRAM уж да видя разликата, но да ти кажа не очаквай наистина 50% повече светло :thumbs1:Смятам че горните две марки са добрия избор.П.П. И дано проблема ти да е крушка :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zora

Аз имах точно същия проблем. Не знам каква ми е крушката на фара, но правеше същото - на габарити и дълги светеше, а на къси не светеше, освен ако не удариш с точно премерен удар на точно определно място по фара - тогава светваше :thumbs1::cool: Нищо не съм му правила, но след като ми удариха колата отзад, предният фар се оправи :lol::lol::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...