todorrakov1991 0 #1 Публикувано 16 Март, 2014 Колеги имам от доста време един проблем който вече си мисля да ли не е просто така настроена самата моноинжекция.Нека колеги със същата моноинжекция да споделят и те да ли това е проблем или не и ако е на какво се дължи.Проблема се състои в това ,че сутрин на студен двигател като запаля колата оборотите като за студен си отиват на 1500 об но в момента в който двигателя започне леко да загрява оборотите започват да плават от 900об до 1500об така в продължение на няколко минути докато стрелката на температурата леко се подмести.След това се стабилизират на 1000об ивече постепенно падат на 850об след като загрее напълно.По принцип на други коли с моноинжекция които проследих при студено оборотите са високи и постепенно и плавно с загряването падат и оборотите. Ако това не е нормално моля дайте съвет и аз ще споделя какво съм направил за да се оправи това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #2 Отговорено 16 Март, 2014 Стъпков мотор .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todorrakov1991 0 #3 Отговорено 17 Март, 2014 смених стъпковия мотор,делкото,кабелите,свещите,бензинов филтър всички маркучлета за вакумите съм ги свалял и надувал на компресор да не би някое да е спукано.Рестартирах компа после го убочавах както беше написал колега от форума,само от това изглежда имаше промяна но на втория ден пак същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DENI_ 0 #4 Отговорено 8 Април, 2014 смених стъпковия мотор,делкото,кабелите,свещите,бензинов филтър всички маркучлета за вакумите съм ги свалял и надувал на компресор да не би някое да е спукано.Рестартирах компа после го убочавах както беше написал колега от форума,само от това изглежда имаше промяна но на втория ден пак същото. Може да е тъп въпрос, ама как се рестартира компа и какви може да са последиците(плюсове и минуси) и да дадеш линк където е показано това обучаване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове