Jump to content
Guest DreiK

Mad Cow ?

Recommended Posts

Guest DreiK

Пи4ове искам да ми помогнете ако е възмойно с някво инфоза таз фирма;) ;) ;) съществува ли изобщо и някои купувал ли си е нещо от там ;) Благодаря предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

и аз ги препрочитам от известно веме, това са някви ентусиасти вероятно, пише че пазаруват частите си от ибей, но не виждам да е посочен адрес на офис или сервиз ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

незнам да ли ОК ама аз и аз ги четях пичовете докато не ми казаха че нещата са китаиски вапреки че и казаха че са читави,и се дръпнах :dry: затова и рових за части и както виждате изкачат и то много по добри на по нисла цена :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DreiK

Би ли споделил кво друго си намерил :dry::D щот не съм навит да хвърлям 5 6 бона за турбо ;)би било добре но ако ги имаш :D :D :Dуспех на вси4ки ентусиасти :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DreiK

интересно е но не се споменава номер или не6то от сорта за връска пак и виж ми аватара :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

незнам да ли ОК ама аз и аз ги четях пичовете докато не ми казаха че нещата са китаиски вапреки че и казаха че са читави,и се дръпнах :dry: затова и рових за части и както виждате изкачат и то много по добри на по нисла цена :D

ами не съм сигурен ,но мисля че в ебай надали ще се намери не-китайска турбина :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

пичовете не са лоши колената и всиките работи също не са лоши

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DreiK

street_force ти закупувал ли си си нещо от тях и имаш ли представа относно ка4еството щот едва ли вси4ко made in china е буклук..... поне да се надявам :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

street_force ти закупувал ли си си нещо от тях и имаш ли представа относно ка4еството щот едва ли вси4ко made in china е буклук..... поне да се надявам :dry:

не е боклук приятелю.....то по тая логика половината продукти и артикули по света тряя да са боклук.....за снадките ще ти кажа че 40% от производството на фирмата която ги прави тези който се предлагат от мад кау-а отиват във SAMCO ....а те си имат доста добро име.....просто китаиците копират много добре....виж ся че има ментета има.....но винаги ще има независимо дали от китай или от некаде другаде...не съм купувал директно от него ....но съм купувал същите артикули който продава той директн о от ибей....скоро ще купувам от него....познавам момчето и мога да кажа че е мноого коректен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

всичко което съм си купил оттам е на добро ниво, нямам забележка към нито един техен продукт до сега, всичко по колата ми е оттам и е на 1/2 от цените на топ спиид и на 1/8 от тея в проспиид, което за мен е най важно за момента защото не ми се верва качеството да е чак толкова зле при тея малки налягания които ползваме ... дали турбото ще издържи на 0.5 бара ... както вика стриит форс ... това е налягане дето можеш да създадеш и като надуваш със сламка в колектора ... знам ли ... маркучите пък са по 17 лева коляното и са 1:1 с всички други с сиключение на надписа ... е за надпис ли да плащам бе деа ... аз по добре да си го напиша на рака ако е толко зор, скобите са супер, и са по 4 лева 1...тръбите са 22 на метър, кулери има добри и по 200 лева ... абе не му мисли ми пазарувай, ако не беха добри как така 2 доставки свършиха на същия ден от докарването им ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DreiK

благодаря за инфото:D :D имам само още 1 питанкаи тя е каде се намира фирмата Плд Софиа ??и до колко се надуват тия турбини MAX???Благодаря още 1 път :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MadCowTuning

http://madcowtuning.bg/чети сам най-добре

Отгоре на сайта пише "за контакти" ;) . Намираме се в София. Който се интересува обажда се и ни намира :hondarulez:. За продуктите, да китайски са, но колко души могат да си позлволят маркови? Вичко, което виждате в ибей на подобни цени пак е китайско :-) Всичко зависи от това какво може да си позволите. За това до колко надуват турбините зависи от модела.ПП Няма да ти искам авторски права за аватара :) Редактирано от MadCowTuning

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Аз засега само съм пазарувал но момчетата са точни :hondarulez: ............предлагат най-добри цени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

пич дай си двигателя на заем да видим до колко ше надуе мойта че имен ми е интересно :hondarulez: турбината е снимана в 'хонда спорт'... 'началото на една турбо конверсия' сичко на снимките е от мад кау

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DreiK

благодаря на вси4ки за помоща :bye:а относно тва да ти дам моя мотор сам навитама XL500 e ендуро мотор :angry: е имам и кола ма тя не стаа за такиа работиPassat :guns: да се надяваме 4е на4алото на лятото MAD COWще ми достави 1 кит :angry:но парво Civic 1.6 v-tec и после охлио бохлио :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

нещата в мад кау са добри удоволствие да се работи и с собственика голем фен и винаги е готов да помогне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...