Mi7koN 9 #1 Публикувано 13 Март, 2014 Здравейте колеги, от скоро се сдобих с Civic 7g. 1.6 110кс. но изникна един дразнещ проблем с имобилайзера. Когато вкарам ключа на таблото мигва зеленият индикатор за имото, след малко си изгасва с чека на двигателя, паля и започва отново да мига без да спре докато карам но не всеки път, понякога си паля и не светва повече. На някой случвало ли му се е това нещо, стана след разкачане на клемите на акумулатора... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #2 Отговорено 17 Март, 2014 Хайде колеги, никой ли не може да ми отговори? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #3 Отговорено 12 Април, 2014 И при мен се получи днес, след като запалих с много слаб акумулатор. На следващото палене с позареден акумлатор се оправи и реших, че се е нещо се е шашанало от ниското напрежение при паленето. Ако някой знае нащо и за мен ще е полезно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове