eNigMa_ 4 #1 Публикувано 5 Март, 2014 Така колеги понеже не съм много навътре в тия работи . . . искам да питам какво е правено по колата че регулажа бие на 8100 оборота . . . а по принцип червената скала почва от 6к и нещо оборота ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #2 Отговорено 11 Март, 2014 Колега възможно е оборотомера да ти отчита грешно. Аз съм с д16з6 и като я купих така на 8000 изключваше. После имах проблем оборотомера показваше много грешно примерно колата по звук беше към 4000 rpm, а показваше 1500. Както и да е след ремонтиране (смяна на кондензаторите на самия оборотомер) колата почна да си показва точно колкото трябва 7400 rpm. А това че ти започва от 6000 червеното може би това не ти е оригиналния оборотомер, понеже на д16з6 моторите червеното започва от 7200 rpm. Надявам се да съм бил полезен. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #3 Отговорено 11 Март, 2014 Мерси колега ами оборотомера със сигорност не лъже понеже по звук и обороти се съвпадат. Така че може и да е от друга кола. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове