Jump to content
Guest west bam

Тампони за задния носач

Recommended Posts

Guest west bam

Момци кви пари варвят казаха ми че има 2 модела оригинални и някакви подсилени които дьржели повече време защото мойте на ондето требва да се сменяват я споделете кои да си взема казаха ми че оригиналните ако ги сложа след 3 години пак трябва да ги сменям ,а тези подсилените ако сьм ги бил сложил щяло да сьм карал повече време как мислите споделете момци :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

E kakво мислите колеги иначе, мойте старите са много зле като ритнеш гумата мьрда яко споделете кои да взема и какви парици са горе-долу :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

сички са едни и същи ментаци аз си смених 4 малки и двата големи отзад при този човек, но е в Пловдив http://shikov.hit.bg/ носиш си стария и ти отлива нов даже мойте ги направи плътни.... големия е 20кинта малките са по 6 ... може и да звъннеш по телефона и направо да питаш дали има готови...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

аз сложих подсилени и сам доволен за сега

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

аз сложих подсилени и сам доволен за сега

а откъде и колко $$$?Когато д-р Омбре огледа бъдещата ми Хонда ми намекна че задните тампони са "тръгнали" и скоро ще са за смяна, надявам се до пролетта да изтраят ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

колега , преди около 10 дена смених абсолютно всички тампони , втулки , накрайници , шарнири и прочие по ходовата част на рекса.втулките и тампоните ги взех от пича от пловдив за който споменаха.останах доволен да ти кажа.аз дори не съм носил старите а само му казах за каква хонда става дума и ми изпрати всичко.така че звънни му и се разберете телефона му е 0888 34 20 24успех ;)

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

A за колко време стават готови и за колко горе-долу парици ти ги направи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

стават за 1-2 часа сигурнопонеже ми липсваха 2 броя и ми ги направи веднага и ги пусна по еконта .както казаха вече големите стабилизиращите за отзад са по 22лв бр.а останалите по малки втулки и тампони са по 5-6-7лв ;)целия ми комплект от тия неща излезе около 150лв което е нищо ... като се има на предвид , че на други места 140лв са ти само 2та стабилизиращи .. а аз за ти пари всех всичките / около 25бр. /тва епо яка оферта не вярвам да намериш

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest denis

Офертата наистина е добра като се има предвид, че аз дадох по 45лв на парче за големите тампони

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

Офертата наистина е добра като се има предвид, че аз дадох по 45лв на парче за големите тампони

и аз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...