Martin Raynov 29 #1 Публикувано 1 Март, 2014 Здравейте, колеги! Продавам горепосоченият автомобил на части на долуописаните цени: -двигател Д15З3 - оборудван с всмукателен колектор, комплект съединител(ръчна кутия) и конзола и помпа за сервоусилвател на волана, без делко, динамо и изпускателен колектор.Без забележки - 150 лв. -делко ОБД2 Д15З3 пефектно - 50 лв. -врати лява и дясна без ръжди и кривини, оборудвани с ел. огледала, стъкла, ел.машинки за стъклата и машинки за централно заключване със забележки па корите и пластмасите по корите - 60 лв. за брой -преден капак без кривини и ръжда - 50 лв. -предна броня без спукано и деформации - 40 лв. -задна броня без спукано и деформации - 30 лв. -таван без кривини и ръжда - 30 лв. -заден капак без кривини и ръжда - 30 лв. -антикрило на задния капак - 30 лв. -задно стъкло - 20 лв. -предно стъкло - 50 лв. -рейка перфектна с нови кормилни щанги и маншони и перфектни накрайници - 120 лв. -скоростна кутия АВТОМАТИК без забележки - 140 лв. -стартер Д серия автоматична ск.кутия - 30 лв. -динамо Д серия - 30 лв. -грайно гърне проходно Магнафлоу с вход 55 мм. без забележки - 60 лв. -седалки с шейни(лява и дясна) ОЕМ-ски с масовата синкава разцветка без забележки - комплект - 80 лв. -волан ОЕМ-ски черен - 20 лв. -мокет - 20 лв. -табло - 30 лв. - клъстър - 20 лв. -конзолата на парното с прилежащите радиаторче, клапи и др. -ел.двигател с рамената за чистачките - 20 лв. -предна стабилизираща щанга комплект с предни носачи - 50 лв. -спирачна помпа със сервоусилвател - 30 лв. -предни калници без кривини с козметични китосвания - 20 лв. за брой -,,магаре,, - 40 лв. -резервоар с горивна помпа - 40 лв. -стопове - 20 лв. за брой -конзола с ел.двигател за парно - 20 лв. -задни надлъжни носачи с барабанни спирачки - 30 лв. за брой Имам и множество други дреболии от автомобила. Колата е боядисана наскоро в нестандартен червен цвят. Изпращам по Еконт с опция за преглед. Най-сигурната връзка са телефонните обаждания с изключения, когато съм на пожар или ръцете ми са изцапани с масло и грес. Ел.поща: m_raynov@abv.bg GSM:0894412175 - Мартин (гр. Шумен) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове