Jump to content
Guest 1net

Имам си гърненцеееее

Recommended Posts

Guest 1net

Почвам малко по малко да развалям sleeper-ската визия, но беше крайно време да сменя гърненцето. Операцията се извърши в КРАФТ в дружба. От изпускателния колектор, та до крайното гърне. Е тия момчета са нечовеци. Много добра и къдърна изработка. Даже ми скъсиха малко двуцевката на 4-2-1-то и вече не опирам на всяка неравност.

Сложихме резонаторно гърне с филтър вместо катализатора и второ кухо резонаторно някъде по средата на цялата дължина, за да не стане прекалено шумна.

Е какво да ви кажа, много е гот :blink: Бучи си, но като закрепиш дадени обороти да потдържаш скорост и утихва много. Има 1-2 проблемни зони в които бих искал да е по-тиха но се ядва, пък и ще си поиграя със заглушителя да видим дали не може да се понастрои малко звука.

Цената: 280лв като само крайното гърне си е мое. Някой ще каже е не е малко, но мен ме устройва напълно, особено като я погледна отдолу и видя как всичко си е по местата и следва фабричните извивки.

Публикувано изображение Публикувано изображение

скоро ще направя и снимки отдолу и някое клипче да я чуем отвън как звучи че и аз още не съм я чувал отстрани.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Добре е станала :huh: браво :( Емо я обади колко ти взеха за филтърните гърнета , че мисля да забода 1 2 на мойта , че се нетрае :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

63лв ми е филтровото на 50мм.ааа да, всичко отдолу е на 50мм и не ме питайте защо не е на 63 :blink: айде няма нужда :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Уоууууу ама ти нямаше ли до сега цяла генерацийка :D Значи още ще понавървява :D Ми Ха Честито! Неръждавейка предполагам.П.П. Ама гледам и хубаво стопче си имаш :D:P

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

снимката от този ъгъл е "спешъли фор ю" :D до сега бях с катализатор, който се оказа че не е запушен. Не, до сега бях само с колектори. Всичко е черно желязо освен крайното гърне. Искаше ми се да е неръждавейка, ама айде.... като изгният след 10години ще го мисля :DЗа вървене, ми не я усещам да върви повече, ма то с тия пързалки как да я усетя.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

екстра е Емка честито хонда 4 генерация rulezzzzzzzz :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

евала бат ЕМО ай са живот и здраве като има вазможност и едни Убави джантури да праснеш и си готов.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Е, тва е братлееееееее :D От кога ти раздувам да го направиш, честито и са като се видим няма да се отървеш докато не ме повозиш едно кръгче да вида дзвера как е :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Кво викаш Емо, че нещо не те чувам :D Айде честито, май следващия път като се видим ще трябва да си вземем по едно слухово апаратче, че да можем да се разберем. Аз на мойто вече му свикнах, ама свикването се изразява в това, че нещо почнах да не чувам. Иначе при мене точно на 4000 оборота най-силно реве и е малко кофти като карам със 120 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ааа никви джантури :D лятото може, зимата - не. Обичам колата ми да изглежда малка, мръсна и невзрачна :Dтъпото е че мойта е най-шумна на 4000 но при спиране на скорост. Ако ускорявам си е културна, но пък на 2000 при ускорение е прекалено шумна. Тия дни ще си направя няколко експеримента та да видим дали ще мога да и взема малко гласеца при градско каране. Иначе за по пистите хич не ми и пука колко е шумна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ми и аз в началото се притеснявах ,че много шум "раздавам". Но след седмица да кажем се свиква , а сега вече даже се чудя бучи ли нещо изобщо :D (Не съм оглушал още ей, не си мислете т'ва !/Ама така де .... свикнеш ли дразни само ако си изморен и те боли глава примерно. Пък и аз музичката така я слушам вътре ,че забравям да сменям предавките :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Най-накрая да се отърве6 от катализатора :D И при мен около 2000 е по - 6умна но не само от генерацията а и спотния филтър се обажда да не го забравя. Готино изглежда. Какво представляват тия филтриращи гърнета , че тъкмо се 4удих какво да сложа на мястото на катализатора за да я обез6умя малко пък и да не я спъна много.Мръсна невзрачна ама да си няма6 работа с нея 6тот наказва. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Винаги си бил пример за подражание, било то как да се отнасяш към колата си или как да си я глезиш. Честито! Сега само една система за огън да си сложиш, че да има къде наденички да печеме :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

Почвам малко по малко да развалям sleeper-ската визия, но беше крайно време да сменя гърненцето. Операцията се извърши в КРАФТ в дружба. От изпускателния колектор, та до крайното гърне. Е тия момчета са нечовеци. Много добра и къдърна изработка. Даже ми скъсиха малко двуцевката на 4-2-1-то и вече не опирам на всяка неравност.

Сложихме резонаторно гърне с филтър вместо катализатора и второ кухо резонаторно някъде по средата на цялата дължина, за да не стане прекалено шумна.

Е какво да ви кажа, много е гот :D Бучи си, но като закрепиш дадени обороти да потдържаш скорост и утихва много. Има 1-2 проблемни зони в които бих искал да е по-тиха но се ядва, пък и ще си поиграя със заглушителя да видим дали не може да се понастрои малко звука.

Цената: 280лв като само крайното гърне си е мое. Някой ще каже е не е малко, но мен ме устройва напълно, особено като я погледна отдолу и видя как всичко си е по местата и следва фабричните извивки.

скоро ще направя и снимки отдолу и някое клипче да я чуем отвън как звучи че и аз още не съм я чувал отстрани.

4eстито и аз скоро 6те правиа такава интервенциа дано и моита да е сполу4лива като при теб

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

честито Емо много добре изглежда :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Аз днес чух звяра... и се качих... ох боже, за пореден път Хонда ми доказа, че ТОВА е истината. Шума го зарежете, той е страничен ефект и при Емо е перфектен... но... тази кола ми взе дъха, просто... не, наистина нямам думи не мога да изразя колко МНОГО приятно очарован съм от тази кола. Човека я е правил и я прави с много любов, което е най-важното. МНОГО ЕВАЛА от мен, просто... не знам... не знам как да опиша... звяр, звяр ама хибрид между красавица и звяр! ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Да :D Има и още нови екстри :dry: Да видим кога ще се похвали. Луд умора нема :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Да :D Има и още нови екстри :dry: Да видим кога ще се похвали. Луд умора нема :D

Знам гии, знам гии... особено 1 :D Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ще ги раздуя всичките екстри, спокоа и една от най-вайните екстри още чака ред.... Екстра, за която съм много благодарен на Зарко :hondarulez:инче последната екстра си е скорости с предавателни числа като на ЦРХ...о,о,ооооооо забравих. последната екстра, за която естествено пак нямам време: http://www.topspeed.bg/album/e34e5feb4b664...fcd84c5ab5a.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow
:hondarulez::);)най-накрая и този ДЗВЕР се сдоби с красиво гърне!!! Браво бате само така!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Тази седалка 6те ти пасне точно. Щото е за :angry::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Aaaaaaaaaaaaaa ,дааааа имах възможността в Петък и Събота да се повозя на 1net в Хондарата, малко шумни4ка, а ина4е мойта аларма бива крехка :angry: Звукът е страхоетн , ускорението ненормалноооооооооо :angry: Що се отнася до седалката малко ни послъга :guns: , има и сини4ко по нея в тон с колата му :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

но... тази кола ми взе дъха, просто... не, наистина нямам думи не мога да изразя колко МНОГО приятно очарован съм от тази кола.

Затова ли така бързо глътна бири4ката после :angry::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...