Jump to content
Guest ReSPecT

Паркиране....

Recommended Posts

Guest west bam

Е те това е паркиране с финес хихихи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

Само да не започнеш да паркираш така, че ще стане страшно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Само да не започнеш да паркираш така, че ще стане страшно :D

Баси , тва трябва да е майтап !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT

Баа твоя човек е по кадърен blondy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

Нищо съществано по оргинално е ако паркираш движейки се назад вкарваш 1-ва и така спираш докато си с ляв волан(завит наляво) и после се получава "бърноут' и докато си извън сцепление с "бърноут" десен волан и така паркираш става много по днамично може да се помогне малко с ръчната ако не се уцели момента на включване на първа може да спрете в автомобила зад вас :D очаквайте видео по въпроса :D а тоя другия сигурно е аверче на мистър Бийн :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Абе blondy баце твоя човек е много категоричен в паркирането :D:D:P ама ако ми мине така по моя пакрив на колата тежко му :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Абе blondy баце твоя човек е много категоричен в паркирането :D:D:P ама ако ми мине така по моя пакрив на колата тежко му :D

братле,той тоя прегази 1 кола тотално и една кофа за боклук,ти си се разтревожил за ходенето по покрива.....:Pнезнам дали това филмче е ташак ама това си е съвсем документално.....http://www.metacafe.com/watch/381527/stupid_woman_driver/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Prelude батка тоя от твойто клипче е ебати и смотряка заклевам се момче :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Prelude батка тоя от твойто клипче е ебати и смотряка заклевам се момче :D

не е тоя,а е тая:Dнема такава оФцЪ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Майко ти ме караш като видя йена да кара да отбивам от пьтя и да изчакам да мине и тогава да трьгвам бате ххихих :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Абе blondy баце твоя човек е много категоричен в паркирането ;););) ама ако ми мине така по моя пакрив на колата тежко му ;)

братле,той тоя прегази 1 кола тотално и една кофа за боклук,ти си се разтревожил за ходенето по покрива.....;)незнам дали това филмче е ташак ама това си е съвсем документално.....http://www.metacafe.com/watch/381527/stupid_woman_driver/
;););) еее не е истина ... някой роботи се държат така като не им сработят алгоритмите ;) ... даже сега се сетих едно време ботовете на Контер Щрике така правеха понякога ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Това просто неможе да истина. Мене ме подпряха онзи ден отзад. Мацката каза че не е вярно и, че е невазможно защото е била много добър шофьор, но това е прекаленно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BurZz
:D Бахти, немога да го повярвам това??? Как може да има такова тъпо същество? Аз тая маневра 3 дни да я бях мислел нямаше да се сетя:DПък да не говорим как удари по един и същи изключително левашки начин на човека колата!Не, не. Просто не се коментира тая тъпотия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...