Guest ReSPecT #1 Публикувано 2 Февруари, 2007 Интересно паркиране...тралала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #2 Отговорено 2 Февруари, 2007 Е те това е паркиране с финес хихихи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Blondy #3 Отговорено 2 Февруари, 2007 Само да не започнеш да паркираш така, че ще стане страшно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 2 Февруари, 2007 Само да не започнеш да паркираш така, че ще стане страшно Баси , тва трябва да е майтап ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT #5 Отговорено 2 Февруари, 2007 Баа твоя човек е по кадърен blondy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER #6 Отговорено 2 Февруари, 2007 Нищо съществано по оргинално е ако паркираш движейки се назад вкарваш 1-ва и така спираш докато си с ляв волан(завит наляво) и после се получава "бърноут' и докато си извън сцепление с "бърноут" десен волан и така паркираш става много по днамично може да се помогне малко с ръчната ако не се уцели момента на включване на първа може да спрете в автомобила зад вас очаквайте видео по въпроса а тоя другия сигурно е аверче на мистър Бийн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #7 Отговорено 2 Февруари, 2007 Абе blondy баце твоя човек е много категоричен в паркирането ама ако ми мине така по моя пакрив на колата тежко му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #8 Отговорено 2 Февруари, 2007 Абе blondy баце твоя човек е много категоричен в паркирането ама ако ми мине така по моя пакрив на колата тежко му братле,той тоя прегази 1 кола тотално и една кофа за боклук,ти си се разтревожил за ходенето по покрива.....незнам дали това филмче е ташак ама това си е съвсем документално.....http://www.metacafe.com/watch/381527/stupid_woman_driver/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #9 Отговорено 2 Февруари, 2007 Prelude батка тоя от твойто клипче е ебати и смотряка заклевам се момче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #10 Отговорено 2 Февруари, 2007 Prelude батка тоя от твойто клипче е ебати и смотряка заклевам се момче не е тоя,а е таянема такава оФцЪ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #11 Отговорено 2 Февруари, 2007 Майко ти ме караш като видя йена да кара да отбивам от пьтя и да изчакам да мине и тогава да трьгвам бате ххихих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #12 Отговорено 2 Февруари, 2007 Абе blondy баце твоя човек е много категоричен в паркирането ама ако ми мине така по моя пакрив на колата тежко му братле,той тоя прегази 1 кола тотално и една кофа за боклук,ти си се разтревожил за ходенето по покрива.....незнам дали това филмче е ташак ама това си е съвсем документално.....http://www.metacafe.com/watch/381527/stupid_woman_driver/ еее не е истина ... някой роботи се държат така като не им сработят алгоритмите ... даже сега се сетих едно време ботовете на Контер Щрике така правеха понякога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #13 Отговорено 3 Февруари, 2007 Това просто неможе да истина. Мене ме подпряха онзи ден отзад. Мацката каза че не е вярно и, че е невазможно защото е била много добър шофьор, но това е прекаленно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BurZz #14 Отговорено 6 Февруари, 2007 Бахти, немога да го повярвам това??? Как може да има такова тъпо същество? Аз тая маневра 3 дни да я бях мислел нямаше да се сетяПък да не говорим как удари по един и същи изключително левашки начин на човека колата!Не, не. Просто не се коментира тая тъпотия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове