Jump to content
Guest kamenski

проблемче

Recommended Posts

Guest kamenski

здравеите колеги значи неска както си карах трагнах да се гоня с някакав :D и давам си газ и по едно време като стигна кам 3500 почна да прекасва пак си набира ама прекасва и след 10 15мин се оправи някои има ли си идея от кво може да е един приятел вика че сам имал вода в бензина :D дали може от това да е благодаря ви много двигатела е д13б2 :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

аз имах сищия проблем при мен се беше запушила бензиновата помпа на ниски обороти беше добре но на по голями обороти глъхнеше

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

и как го оправи с нова ли :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

според мен ако гори чека на мотора прекъсва на 3500 точно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

според мен ако гори чека на мотора прекъсва на 3500 точно...

д13б2 .. не съм сигурен , но надали е това :blink: водата в бензина е хубаво оправдание ,което ползват много от сервизите на рено ,когато след ремонт двигателя прекъсва :huh: но на практика ,не е много възможно понеже водата не се разтваря в бензина и стои по дъното т.е. ако бензина се взема точно от дъното на резервоара , водата ще влезе първа и след палене когато когато издуха наличното в карборатора двигателя просто ще си изгасне и няма да запали повече :( ако пък водата е малко двигателя надали ще я усети под формата на прекъсване ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

вчера пак почна да прекъсва така на високи обороти ;) и забелязах че повече се осеща на 3-та скорост

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

Предполагам ,че проблемът не е във присъствието на вода в резервоара.Ако имаш вода колата пука и гърми силно.Малко като при газовите уредби.Ако ти прекъсва колата често ,когато настъпиш газта,може да е от кабели за свещи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

На мен също ми прекъсваше..беше от EACV -то ... едва ли е това при теб ама все пак...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...