Jump to content
Guest kama4o

въздушен филтър

Recommended Posts

Guest kama4o

Като си купих англичанката установих че няма въздушен филтър. Също така една тръба стърчи некъде от долу.И като работи двигателя нещо се завихря!някои може ли да ми каже какво бих могъл да направя? за какво е тая тръба.Двигателя е д15з8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Да не би някой да е слагал cold air intake и да е решил да ти гепи филтъра, който стои м/у бронята и подкалника?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Да, я по-добре направи малко снимки и ще се опитаме да помогнем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Я пусни една снимка да видим какво точно са правили при теб

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo_D

Като си купих англичанката установих че няма въздушен филтър. Също така една тръба стърчи некъде от долу.И като работи двигателя нещо се завихря!някои може ли да ми каже какво бих могъл да направя? за какво е тая тръба.Двигателя е д15з8

можеш ли да пуснеш някоя снимка, че да се ориентирам по добре и да ти отговоря, защото мотора ми е същия като твоя :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo_D

можеш ли да пуснеш някоя снимка, че да се ориентирам по добре и да ти отговоря, защото мотора ми е същия като твоя :D
голям майтап с тия снимки е станал в рамките на две минути :D:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Дай да видим, че и моят е такъв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kama4o

Ще направя и снимки! Но по принцип, има един гумен маркуч с една тапа от долу той излиза от инжекциона, и влиза в кутията в която трябва да има филтър, от кутията излиза друга тръба пластмасова и отива между подкалника и бронята и от там може би влиза пак вътре точно пред радиатора и стърчи....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Май просто си нямаш филтър в кутията и всичко останало си ти е оригинално :D така по описанията ти :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kama4o

а има ли некакъв филтър между бронята и подкалника?Защо минава от там тръбата? От къде е за топъл и от къде за студен въздух?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

А снимка може ли да направиш :D извинявам се :Ртопъл въздух на никой в случая не му трябва :D Слагаш филтър в кутията .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

някои имат в подкалника резонатор, да намалява бученето като дадеш газсложи си филтър, да не останеш без двигател

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Отгоре на тази тръба дето стърчи се слага едно под формата на буквата Г и служи за филтър за груби 4астици и вода. Май тва го няма6 и филтър в кутията, ина4е си сток. Но от снимките 6те си проли4и.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kama4o

как се слагат снимки,като ги имам на компютъра?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo_D

Има го във форума. ЕтоКак да прикачим снимка в съобщението си За да се качи снимка в дадена тема, трябва предварително въпросната снимка да е качена на някакъв сървър, така че да има подходящ адрес (URL) завършващ на "*.GIF" или "*.JPG" (това са двата вида разширения на снимки които МОГАТ да се прикачват) и след това, при създаване на тема кликвате отгоре бутона "IMG", излиза едно допълнително малко прозорче в което трябва да "paste"-нете адреса (URL-а) на снимката и - това е всичко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kama4o

благодаря за снимките моя изглежда точно като първите снимки! И сигурно трябва да изглежда като вторите! Но тая тръбичка Г-образната я нямам!За какво служи тя? И проблем ли ще бъде ако карам без нея?А вчера смених маслото на двигателя и сложих въздушен филтър и продължава да ми пуши от ауспуха?Възможно ли е двигателя да е изпушил, защото е карано без въздушен филтър(така купих колата от австрия),а е на 117000 км.(Взел съм я от сервиз на хонда с сервизна книжка)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

благодаря за снимките моя изглежда точно като първите снимки! И сигурно трябва да изглежда като вторите! Но тая тръбичка Г-образната я нямам!За какво служи тя? И проблем ли ще бъде ако карам без нея?А вчера смених маслото на двигателя и сложих въздушен филтър и продължава да ми пуши от ауспуха?Възможно ли е двигателя да е изпушил, защото е карано без въздушен филтър(така купих колата от австрия),а е на 117000 км.(Взел съм я от сервиз на хонда с сервизна книжка)?

Колега ако искаш такава Г образтна тръбичка казвай , имам такава :D Или иначе проблема с пушенето е силно належащ , можеш да се разминеш с гумички , но може и по-сериозен да е проблема = отиди на доктор :D Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...