Ивайло Йовчев 21 #1 Публикувано 22 Февруари, 2014 Продавам спортно регулируемо окачване на фирмата MaxTrac Holland.Окачването е купувано ново преди година и е на около 10 000км.В комплекта има съответно: 4бр. амортисьори(газ/масло) 4бр. пружини (когато ги купувах ми казаха че са около 7кг) 1бр. Ключ за регулиране(ключа е един на понеже оригинално окачването е с една гайка за регулиране и се законтря с шестограм,но аз направих отделно на стругар още една законтряща -на снимките се вижда) 1бр. спрей за почистване на резбата преди нагласяне на FK При монтиране ползвате от вашата кола шапките на амортисьорите и всички ОЕМ тампони,прашници и буфери.Окачването сваля от 35мм до 80мм.Окачването не е за писти по-скоро street версия,но си друса доста Просто не ми се вписва вече Цена : 400лв(лек коментар) Контакт: тук във форума на ЛС или на телефон 0887/602498 Ивайло Йовчев Ето и снимки: и като ново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #2 Отговорено 1 Март, 2014 Up и нова цена 320лв. + коментар 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #3 Отговорено 3 Март, 2014 Продадено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове