Dragijev 50 #1 Публикувано 20 Февруари, 2014 Привет, колеги. В процес на търсене съм на бензиново CR-V, 3та генерация,автоматик. Разгледах какво се предлага из мобиле и се бях спрял на следната кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21389085516966197&f1=details&slink=5qgopg Запазих час за преглед в ЮБИКО, където се установи, че колата е с проблем в скоростната кутия - имам шум/вине. Темата я пускам за да се знае, някой евентуално ако има интерес към автомобила, да има 1 на ум. От сервиза ми казаха, че ремонтът ще излезе около 2100лв. Освен скоростната кутия, имаше удър от долу, под двг отсек(как не знам ). Счупени корди, изкривена греда... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #2 Отговорено 20 Февруари, 2014 Здрасти, колега! Тази кола се продава от доста време насам. Почти съм сигурен, защото като търсех моята реших да видя и за такива, за да се ориентирам за цените. Естествено кола в такъв ценови диапазон е нормално да се продава дълго време, но все пак. Личното ми мнение е, че такъв модел за такива пари читав едва ли ще намериш. От декември разглеждам обяви, защото тогава пък баща ми си смени колата и ми направи впечатление, че CR-V свястно за под 23-24 000 нямаше. Разбира се състоянието на колата не се определя от цената и трябва да си отваряш очите на 4, че да не си вземеш някоя скъпа гробница. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #3 Отговорено 20 Февруари, 2014 Евала колега! По четене на обявата човек ще си помисли че ако е закупена от Хонда България всичко е на ред,обаче за онзи който не знае какво да гледа е а пък за онзи дето ще я купи затова казвам евала-тук знаем всички защото колегата Dragijev си платил диягностика и не беше егоист към нас.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #4 Отговорено 21 Февруари, 2014 Колата се продава от около година. На пръв поглед е в много добро състояние : ) Но... освен проблемите, които изброих горе, не е обслужвана - свещи, масла - скорости, диф, двигател... Общо взето предният собственик е бил доста немърлив : ) Имаше за смяна и прахоловители на предните амортисьори. Лошото е, че са кът бензиновите CR-Vта от около тази година, ще трябва да търся някои да внася от вън... Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове