telly 5 #1 Публикувано 19 Февруари, 2014 Ето това е моята красавица,до скоро беше без волана и джантите за това не бързах да я качвам,а така мисля че вече има по приличен вид :) не съм фен на брони и такива глезотийки за това не ми бутайте оферти да я правя..хах (и без това пари НЯМА) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
telly 5 #2 Отговорено 19 Февруари, 2014 ето и как е интериора 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topalovbaby 1 #3 Отговорено 24 Февруари, 2014 Много добре се е получило. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TCC1 5 #4 Отговорено 25 Февруари, 2014 Супер е салона,браво колега 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #5 Отговорено 25 Февруари, 2014 Готина количка Салона е супер ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
telly 5 #6 Отговорено 25 Февруари, 2014 Благодаря за мненията колеги! Ето още 2 снимчици държа да добавя че,като се постопли още малко ще се сдобие и със частично затъмняване на стоповете(само отгоре мигача и белия габарит)+затъмняване на страничните задни стъкла,за сега само тях защото в момента лека полека махам тая грозната лепенка на задния джам(не съм я слагал аз) не е по мой вкус,само ме притеснява да не се прецакат реoтаните отзад като я махам.Също задният спойлер ще се сменя със същия такъв,но със стоп в средата+ново крайно гърне ама за него има време! За сега това,ще качвам още снимки поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #7 Отговорено 1 Март, 2014 Салона наистина е уникален. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #8 Отговорено 2 Март, 2014 От няколко дни гледам снимките и чета коментари и не мога да се въздържа. Първо адмирации за положените труд и средства. На мен най-ми харесаха джантите. С риск да ми нацъкат минусчета, ама салона грам не ми харесва, а мисля че разбирам малко от това. Като замисъл добре, но като изпълнение ми прилича повече на набързо ушити калъфи. Да не се сърди колегата, ама това е лично мнение. Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
telly 5 #9 Отговорено 2 Март, 2014 благодаря за мнението колега,аз не се сърдя споко,ахах просто нали знаеш,че всеки си има вкус на мен така ми допада и за да те опровергая,на живо изглежда много добре и със сигурност не беше набързо ''Ушиването'' :D поздрави ((: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #10 Отговорено 3 Март, 2014 Най-важното е на тебе да ти харесва. На живо в повечето случаи наистина изглежда по-добре и при мен се получава така понякога. А ако си се постарал сам да си ги направиш си оттеглям първото мнение, но ако си плащал на някой, тогава лошо за колегата. Само хубави моменти пожелавам с колата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове