Jump to content
Guest ИВО

може ли и аз

Recommended Posts

Guest ИВО

Да ви се похваля, и аз от понеделник съм собствееник на една Хондичка Сивик 92-ра D15B2 от Австрия в много добро състояние впредвид годинките и. Изключително съм доволен бега доста и сега разбирам за какво говорят всички в този форум относно чувството като я настъпиш и оня звук малииииии, нямам думи просто, и пак ама много съм щаслив. И сега относно регистрацията един въпрос вълнуващ доста хора тук, за един ден успях да я регистрирам като отидох в 9 сутринта и ме върнаха за превод на документите и ме забавиха с това иначе щеше да стане много бързо в 15 бях отново на линия и в 16.30 бях готов в КАТ, като документи трябваха само договор и талона на колата е и застраховка, като на договора даже не трябваше превод, а само на талона и общо взето е това :):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Честито пич и сааааааамо безавариини :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Сподели какво число плати в КАТ./освен превода на талона/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Честито. Само хубави моменти да имаш с тази красавица :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ИВО

Сподели какво число плати в КАТ./освен превода на талона/

60лв превода и 63лв регистрация и преди това 30-тина лв. за транзитни номера щото я взех от бяла слатина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest veno

Знам че е офтопик но за да не отварям нова тема,някой знае ли дали мога да регистрирам кола в София ако не се водя на адрес там ?Или задължително трябва да имам адресна регистрация ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

4естито и от мен и милиони безавариини километри :blink: понеже и на мен ми предстои покупка но съм доста объркан искам да те попитам познат ли ти я внесе,на каква цена? 4овека с който говорих за внос ми каза ,4е под 2000Е нямало прили4ни,а гледам колко от вас се сдобиха с сивик5 за по 1200-1300Е гледам ги в мобиле.де 4е по толко вървят и се 4удя ве4е кво да правя от тук ли да си я взема...или ЦРХ да си взема...нз ве4е :P за 4000-4500лв може ли да се вкара 4итав сивик5 :huh: сори за офф-а :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Абе и аз гледах ония ден mobile.de ..... адски скъпи са ! Направо не знам как си ги намирате за толкова малко пари от там и то читави :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

честито и със здраве да си я караш :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Честито батка с здраве да си я разцъкваш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Честито колега! Един приятел има същата, доста вървят, да си я караш със здраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ИВО

4естито и от мен и милиони безавариини километри ;) понеже и на мен ми предстои покупка но съм доста объркан искам да те попитам познат ли ти я внесе,на каква цена? 4овека с който говорих за внос ми каза ,4е под 2000Е нямало прили4ни,а гледам колко от вас се сдобиха с сивик5 за по 1200-1300Е гледам ги в мобиле.де 4е по толко вървят и се 4удя ве4е кво да правя от тук ли да си я взема...или ЦРХ да си взема...нз ве4е ;) за 4000-4500лв може ли да се вкара 4итав сивик5 ;) сори за офф-а ;)

Всичко стана много случайно отидох да гледам една а тя пълна скръб удряна на две места и недоизправеена цялото купе много зле а под капака какво мислите двигател 1.5 но без масло в двигателя сервото без антифриз и т.н. само се чудя как вървеше така, е все пак Хонда ама....После пообиколих някои автокъщи и няма и няма, преди да тръгна обаче си записах 2 номера за всеки случай и след това се обаждам на единия номер изключен (и почвам да се прритеснявам и ми стана доста кофти, а и не бях спал предната нощ за да пътувам) и звъня на втория и човека казва вчера се прибрах от Австрия колата е тука ела да я видиш като отидох и я гледам една червеничка такава немита и неочистена както я е докарал много ми хареса и я взех беше обявена за 3600 в mobile.bg ама я смъкнахме на 3300 и така. Общо взето това е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...