Guest ИВО #1 Публикувано 31 Януари, 2007 Да ви се похваля, и аз от понеделник съм собствееник на една Хондичка Сивик 92-ра D15B2 от Австрия в много добро състояние впредвид годинките и. Изключително съм доволен бега доста и сега разбирам за какво говорят всички в този форум относно чувството като я настъпиш и оня звук малииииии, нямам думи просто, и пак ама много съм щаслив. И сега относно регистрацията един въпрос вълнуващ доста хора тук, за един ден успях да я регистрирам като отидох в 9 сутринта и ме върнаха за превод на документите и ме забавиха с това иначе щеше да стане много бързо в 15 бях отново на линия и в 16.30 бях готов в КАТ, като документи трябваха само договор и талона на колата е и застраховка, като на договора даже не трябваше превод, а само на талона и общо взето е това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #2 Отговорено 31 Януари, 2007 Честито пич и сааааааамо безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #3 Отговорено 31 Януари, 2007 Сподели какво число плати в КАТ./освен превода на талона/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #4 Отговорено 31 Януари, 2007 Честито. Само хубави моменти да имаш с тази красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ИВО #5 Отговорено 31 Януари, 2007 Сподели какво число плати в КАТ./освен превода на талона/60лв превода и 63лв регистрация и преди това 30-тина лв. за транзитни номера щото я взех от бяла слатина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #6 Отговорено 31 Януари, 2007 Честитоооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VamPo #7 Отговорено 1 Февруари, 2007 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest veno #8 Отговорено 1 Февруари, 2007 Знам че е офтопик но за да не отварям нова тема,някой знае ли дали мога да регистрирам кола в София ако не се водя на адрес там ?Или задължително трябва да имам адресна регистрация ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Salamander #9 Отговорено 1 Февруари, 2007 4естито и от мен и милиони безавариини километри понеже и на мен ми предстои покупка но съм доста объркан искам да те попитам познат ли ти я внесе,на каква цена? 4овека с който говорих за внос ми каза ,4е под 2000Е нямало прили4ни,а гледам колко от вас се сдобиха с сивик5 за по 1200-1300Е гледам ги в мобиле.де 4е по толко вървят и се 4удя ве4е кво да правя от тук ли да си я взема...или ЦРХ да си взема...нз ве4е за 4000-4500лв може ли да се вкара 4итав сивик5 сори за офф-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #10 Отговорено 1 Февруари, 2007 Абе и аз гледах ония ден mobile.de ..... адски скъпи са ! Направо не знам как си ги намирате за толкова малко пари от там и то читави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #11 Отговорено 1 Февруари, 2007 честито и със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #12 Отговорено 2 Февруари, 2007 Честито батка с здраве да си я разцъкваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #13 Отговорено 2 Февруари, 2007 Честито колега! Един приятел има същата, доста вървят, да си я караш със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ИВО #14 Отговорено 3 Февруари, 2007 4естито и от мен и милиони безавариини километри понеже и на мен ми предстои покупка но съм доста объркан искам да те попитам познат ли ти я внесе,на каква цена? 4овека с който говорих за внос ми каза ,4е под 2000Е нямало прили4ни,а гледам колко от вас се сдобиха с сивик5 за по 1200-1300Е гледам ги в мобиле.де 4е по толко вървят и се 4удя ве4е кво да правя от тук ли да си я взема...или ЦРХ да си взема...нз ве4е за 4000-4500лв може ли да се вкара 4итав сивик5 сори за офф-а Всичко стана много случайно отидох да гледам една а тя пълна скръб удряна на две места и недоизправеена цялото купе много зле а под капака какво мислите двигател 1.5 но без масло в двигателя сервото без антифриз и т.н. само се чудя как вървеше така, е все пак Хонда ама....После пообиколих някои автокъщи и няма и няма, преди да тръгна обаче си записах 2 номера за всеки случай и след това се обаждам на единия номер изключен (и почвам да се прритеснявам и ми стана доста кофти, а и не бях спал предната нощ за да пътувам) и звъня на втория и човека казва вчера се прибрах от Австрия колата е тука ела да я видиш като отидох и я гледам една червеничка такава немита и неочистена както я е докарал много ми хареса и я взех беше обявена за 3600 в mobile.bg ама я смъкнахме на 3300 и така. Общо взето това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове