svetli_is 0 #1 Публикувано 17 Февруари, 2014 (Редактирано) Здравейте, имам въпросната Хонда от 2 месеца и отскоро усетих някакъв шум, нещо като тракане при потегляне на 1, 2 ра и дори леко се чува и на 3 та скорост, на 4 и 5 та вече го няма. Като е изключена от скорост пак го няма, но при потегляне почва да трака. Не е каре понеже се чува постоянно не само при завой примерно. Според вас какво може да е? Редактирано 17 Февруари, 2014 от svetli_is Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #2 Отговорено 17 Февруари, 2014 А вътрешните карета провери ли ги?Или как се казва(не знам думата оти съм от Македония) вътрешната част от мотора която задвижва колелата,но странно че не се чува на 4и5-та скорост... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetli_is 0 #3 Отговорено 17 Февруари, 2014 Ми незнам, не съм проверявал нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetli_is 0 #4 Отговорено 18 Февруари, 2014 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hinev 1 #5 Отговорено 19 Февруари, 2014 Ми вземи да провериш 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetli_is 0 #6 Отговорено 21 Февруари, 2014 За триене! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове