Hom3r 1 #1 Публикувано 16 Февруари, 2014 Здравейте колеги, моля Ви да ми дадете информация как се сменя системния език на колата, търсих информация в интернет, но безуспешно. Колата е внос от Германия и ми се искаше да променя езика на английски. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palu 2 #2 Отговорено 19 Февруари, 2014 дърпаш ръчната, въртиш ключа на ON и натискаш и задържаш info, като влезнеш в менюто после пускаш инфо и с натискане на инфо докато стигнеш sprache (предполагам) и после натискаш sell-reset бутона и избираш английски и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hom3r 1 #3 Отговорено 23 Февруари, 2014 Много благодаря колега, стана точно както си го описал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
monik_traikova 0 #4 Отговорено 11 Април, 2017 Здравейте. Бих искала да ми кажете как мога да си сменя език за гласови команди? Менюто ми е на английски език, но като задам команда на английски, не ми го разчита ( например на италиански трябва да въведе командата ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #5 Отговорено 11 Април, 2017 Просто му викни "ИНГЛИШ!" и ще те пита дали желаеш да превключи на английски език. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
monik_traikova 0 #6 Отговорено 11 Април, 2017 Аз първо смених изцяло всичко да ми бъде на друг език и после пак го върнах на английски, но не се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #7 Отговорено 11 Април, 2017 Може би не обянсих правилно. Пускаш гласова команда и казваш "ENGLISH". Тогава мацката ще те пита дали не искаш да превключи езика на английски и ще трябва да ѝ отговориш с "YES". Този език няма нищо общо с езика в менютата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
monik_traikova 0 #8 Отговорено 11 Април, 2017 Разбирам, много благодаря за изчерпателният отговор и за търпението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове