apostolofff 2 #1 Публикувано 14 Февруари, 2014 Здравейте колеги , възникнами проблем който , за мен и всички които питах е меко казано странен . Автомобилът ми е Хонда Сивик аеродек 2.0 TDI 1999г. . До вчера всичко бе наред , но като тръгнах от работа съединителят започна да пребуксува . В рамките на около 2 км . нещата станаха много зле . Спрях и я оставих за смяна на накладки / задни ако има значение / . След като отидох да я взема възникна и странният проблем , а именно : -влизам в колата , освобождавам от скорост и паля . -БЕЗ да натискам съединителят включвам на скорост - и сега НАТИСКАМ съединителят до край и колата ТРЪГВА , пускам и колата спира , включвам на скорост и пак НАТИСКАМ съединителят до край и колата ТРЪГВА . При изгасен двигател включвам на скорост и си я бутам , натискам съединителят и колата спира . До късно вечерта звънях на всички майстори които познавам , но всички вдигат рамене и само предполагат . Имам предложение да ми сменят помпата и да видим какво ще стане , но все пак всяка смяна е пари . МОЛЯ , ако на някой му се случвало , или е чувал за подобен проблем да побликува мнение . Все пак не ми се кара на принципа проба-грешка . П.С телефонът ми е 0882/09-88-88 Апостол . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 15 Февруари, 2014 Още колко пъти да ти кажем,че трябва да си смениш съединителя??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове