no1else 162 #1 Публикувано 4 Февруари, 2014 Здравейте колеги, пускам за продан седалката която донесох за моето ЦР-В. Модела е Recaro Speed или по-познат при нас като модела който се вгражда фабрично на EK9 & DC2. Седалката е чисто черна на цвят с черни шевове. По плата и бордовете няма протрито или смачкано/скъсано което е характерно за този модел и това е видно на снимките. При транспорта обаче са ударили пластмасите които покриват механизма за придвижване на облегалката. Щетите също са видни на снимките. Седалката е само с малки релси. Цената за която ще се разделя с нея е 600лв. Причината за продажбата е, че учудващо за мен този прехвален модел не ми е удобен. Намирам се в Шумен и който иска допълнително инфо или снимки които няма в албума може да го получи на телефон 0888832321 или на лично тук. За други населени места ползвам Еконт. Който иска добра седалка която да го държи в завоите това е правилният избор. Аз обаче продължавам да си търся кресло защото явно вече остарявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 11 Февруари, 2014 До 19ти този месец цената е 550лв с включена доставка до офис на Еконт по ваш избор. След като изтече търга който ми е интересен цената се уеднаквява с тази от първия пост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #3 Отговорено 17 Февруари, 2014 Дясната пластмаса е оправена, за лявата страна съм поръчал тапата и чакам да пристигне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #4 Отговорено 26 Февруари, 2014 (Редактирано) опа и тапата е вече тук и си е на мястото Редактирано 26 Февруари, 2014 от no1else Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #5 Отговорено 5 Март, 2014 (Редактирано) Ако имате нещо интересно за ЦР-В не се притеснявайте Редактирано 5 Март, 2014 от no1else Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #6 Отговорено 21 Април, 2014 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #7 Отговорено 5 Май, 2014 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #8 Отговорено 21 Май, 2014 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #9 Отговорено 2 Юни, 2014 500лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #10 Отговорено 15 Юни, 2014 продадена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове